Ζακέτα να πάρεις: «Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον» για τις απίθανες μαμάδες στο τελευταίο επεισόδιο
Media

Ζακέτα να πάρεις: «Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον» για τις απίθανες μαμάδες στο τελευταίο επεισόδιο

Ζακέτα να πάρεις: Οι τρεις απίθανες μαμάδες Φούλη, Δέσποινα και Αριστέα κάνουν τα πάντα για να μείνουν στην Αθήνα. 

Έναν χρόνο μετά, μαμάδες και γιοι είναι όλοι τακτοποιημένοι κι ευτυχισμένοι. Η Φούλη, η Δέσποινα και η Αριστέα ετοιμάζονται να επιστρέψουν στη Νεοχωρούδα, όμως, μια χιονοθύελλα ανατρέπει τα σχέδιά τους. Μήπως, τελικά η Αθήνα είναι το πεπρωμένο των τριών ηρωίδων μας;

Μη χάσετε το τελευταίο επεισόδιο της κωμικής οικογενειακής σειράς της ΕΡΤ1 «Ζακέτα να πάρεις», το Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022, στις 20:00.

Οι τρεις απίθανες μαμάδες Ελένη Ράντου (Φούλη), Δάφνη Λαμπρόγιαννη (Δέσποινα) και Φωτεινή Μπαξεβάνη (Αριστέα) κάνουν τα πάντα για να μείνουν στην Αθήνα. Θα τα καταφέρουν ή τελικά θα τσακωθούν και μεταξύ τους; Και η Αριστέα, δηλαδή, δεν θα παντρέψει τον Ευθύμη (Παναγιώτης Γαβρέλας). Γιατί, η Δέσποινα; Θα αφήσει μόνο του τον Μάνο (Βασίλης Αθανασόπουλος), ύστερα μάλιστα από διπλό χωρισμό;

Η Φούλη, πάντως, έχει πάρει αποφάσεις για το μέλλον της στη νύχτα, αν και φαίνεται ότι η Ευγενία (Αρετή Πασχάλη) μάλλον θα ανακαλύψει τα ψέματα που της έλεγαν μαζί με τον Λουκά (Μιχάλης Τιτόπουλος) και θα υπάρξουν ανατροπές. Όχι ότι και της Αριστέας δεν της ανατρέπει όλα της τα σχέδια η αποκάλυψη του Ευθύμη για το μεγάλο μυστικό του, αλλά θα βρει αυτή τον τρόπο και θα του κάνει πάλι προξενιό!

Δεν είναι, βέβαια, σίγουρο ότι θα την αφήσει η Θάλεια (Αντριάνα Ανδρέοβιτς), η οποία φέτος είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τον Ευθύμη. Όπως, δηλαδή, θα κάνει και ο Παντελής (Κώστας Αποστολάκης) με τη γειτόνισσά του, παρόλο που, εντέλει, θα μπει κι αυτός σε δίλημμα.

Η Φούλη, η Δέσποινα κι η Αριστέα υπόσχονται ιστορίες γεμάτες γέλιο, μπερδέματα, παρεξηγήσεις, τσακωμούς, συγκίνηση, αγάπη. Ιστορίες όπως μόνο με την Ελληνίδα μάνα θα τις ζήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Σ’ αγαπάω μεν αλλά: Νέα μέρα για τη σειρά του Open

Survivor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Γιωρίκας Πιλίδης - Γιώργος Κατσαούνης - Απίστευτες ατάκες!

Survivor: Μικρούτσικος κατά Κουρεντή: «Η Μυριέλλα είναι καλή «μαθήτρια» της παραγωγής» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved