Καραβάτου για Τζούμα: «Έχω πάθει σοκ! Είναι σαν να μην είναι ο άνθρωπος που εγώ ξέρω»
Media

Καραβάτου για Τζούμα: «Έχω πάθει σοκ! Είναι σαν να μην είναι ο άνθρωπος που εγώ ξέρω»

O Κωνσταντίνος Τζούμας ανέφερε στην εκπομπή, Τι λες τώρα και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ότι έκανε... χιούμορ όταν σχολίασε τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης για τη φλυαρία των γυναικών, αφήνοντας άφωνη την Κατερίνα Καραβάτου

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», είχε αναφέρει ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

«Επιτέλους, έγινα Νο1 trend στο Twitter! Μία φορά αποφάσισα να γίνω το κακό παιδί. Ίχνος χιούμορ δεν έχει μείνει πια; Εξυπακούεται ότι είμαι κατά των γυναικοκτονιών. Κάνω ραδιόφωνο τόσα χρόνια, μίλησα ποτέ εναντίον των γυναικών; Σαχλαμάρες!», είπε ο Κωνσταντίνος Τζούμας αποκλειστικά στο «Τι Λες Τώρα!».

Σύμφωνα με τον ίδιο οι δικοί του άνθρωποι κατάλαβαν ότι έκανε χιούμορ.

«Αποτυχημένο είναι το χιούμορ που δεν αρέσει στους πολλούς. Εγώ δεν λέω αυτά που θέλει να ακούει ο κόσμος, θα λέω αυτά που δεν θέλει να ακούσει».

«Δεν πιστεύω στις οικογένειες, πιστεύω ότι στα βάθη του μυαλού τους λένε πολύ χειρότερα πράγματα από αυτά που είπα σε μία εκπομπή. Γεμάτοι ανημπόρια κάθονται μπροστά στην τηλεόραση. Δεν έχουν τι να κάνουν και μεταδίδουν στα παιδιά τους αυτό το πράγμα», δήλωσε.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας δεν θα χρησιμοποιούσε τη λέξη συγγνώμη: «Με έργα, όχι με λόγια, θα έδειχνα πως αυτό που λέω το εννοώ».

Μετά τις δηλώσεις του ηθοποιού, η Κατερίνα Καραβάτου είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι σαν να μην είναι ο άνθρωπος που εγώ ξέρω. Ενώ έχει πει όσα έχει πει, έρχεται σήμερα και λέει αυτά τα πράγματα για τις οικογένειες. Εγώ εκεί έπαθα μεγαλύτερο σοκ. Επειδή εγώ έχω περάσει μια διαδικασία τέτοιας συγγνώμης, είναι και λυτρωτικό και απαραίτητο»!

Και πρόσθεσε: «Δείχνεις με αυτόν τον τρόπο το σεβασμό σου, ότι έχεις καταλάβει τι έχει συμβεί. Πραγματικά μπορεί να υπάρχουν στιγμές που σου ξεφεύγει κάτι και μετά να συνειδητοποιείς τι έχει γίνει και να λες πω πω Χριστέ μου. Ο τρόπος με τον οποίο μίλησε για τις οικογένειες, μου το έκανε ακόμα χειρότερο»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Τι λες τώρα!

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Τζούμας: Νέα δήλωση μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε: «Μαύρο χιούμορ έκανα»

Μαίρη Συνατσάκη κατά Κωνσταντίνου Τζούμα μετά τη δήλωσή του: «Δεν αντέχεται η φλυαρία των σεξιστών»

«Πάγωσαν» στο Πρωινό: «Οι γυναικοκτονίες οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών»

Κωνσταντίνος Τζούμας: «Η διαθήκη μου θα έχει αέρα κοπανιστό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved