Ουγγαρέζος: «Ποτέ δεν υπήρξα κωλοτούμπας κι αν άλλαζα γνώμη, ήμουν ο πρώτος που το επεσήμανα»
Media

Ουγγαρέζος: «Ποτέ δεν υπήρξα κωλοτούμπας κι αν άλλαζα γνώμη, ήμουν ο πρώτος που το επεσήμανα»

O Δημήτρης Ουγγαρέζος σε μία εκ βαθέων συνέντευξη ανέφερε πως τις συγγνώμες και τα ευχαριστώ τα έχει πει εκεί που πρέπει.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει πει ότι είσαι «ένας άνθρωπος που λέει πράγματα χωρίς φίλτρο». Κάνοντας την αυτοκριτική σου, πιστεύεις ότι έχει δίκιο;

«Δεν θα απαντήσω στην Ιωάννα. Αν εμμέσως θέλεις να μου κάνεις την ερώτηση, σου απαντώ ότι μόνο φίλτρο είχα στη ζωή μου! Γι’ αυτό και από ένα σημείο και μετά η δουλειά αυτή έγινε η προτεραιότητά μου και ακολουθούσαν η προσωπική μου ζωή και το δικό μου συμφέρον. Αν δεν είχα φίλτρα, θεωρώ ότι επαγγελματικά θα ήμουν σε καλύτερη φάση. Αν κοιτούσα την πάρτη μου και με ενδιέφερε να κάνω δημόσιες σχέσεις, δεν θα με άκουγες ποτέ να λέω «ο τάδε έκανε λάθος να πει αυτό που είπε γιατί πλήγωσε τον δείνα».» είπε στο περιοδικό ΟΚ!

«Και πάλι καλά, κάνω τον σταυρό μου, γιατί για να είμαι δεκαπέντε χρόνια στην τηλεόραση πάει να πει ότι κάτι κάνω καλά. Δεν είμαι ο παρουσιαστής που κάνει παρέα με στελέχη καναλιών για να έχει δουλειά. Αν εξαιρέσεις τον Γιώργο Λιάγκα που είναι φίλος μου, με όλους τους επικεφαλείς των εκπομπών διατηρούσα πάντα μια απόσταση που ορίζει η επαγγελματική συνεργασία.

Για να σου δώσω να καταλάβεις, εμένα που με θεωρούσαν το πουλέν του Mega, με τον Πέτρο Μπούτο –που ήταν τότε διευθυντής Προγράμματος– μίλησα για πρώτη φορά τέσσερα χρόνια μετά την αρχή της συνεργασίας μου με το κανάλι, δηλαδή όταν έφυγε ο Γιώργος και η Φαίη και μου ζήτησε να μείνω. Πάντα παίζω για τη φανέλα, υπερασπίζομαι την εκπομπή μου, είμαι στρατιώτης στο κανάλι μου.

Δεν βγήκα ποτέ να πω ή να γράψω κάτι στα καλά καθούμενα. Το έκανα αν ήθελα να υπερασπιστώ κάποιον που δεν είχε το βήμα ή δεν μπορούσε να βγει και να μιλήσει για το άδικο που του έχουν κάνει. Επίσης, το ότι είχα πάντα φίλτρο φαίνεται και από τη συνέπεια των λόγων μου.» υπογράμμισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η απώλεια των γονιών του, το σοβαρό τροχαίο και το… block στα social media!

«Πάγωσε» η Μενεγάκη:Η οικογένεια του Ουγγαρέζου είχε απευθυνθεί στη Νικολούλη. Δεν είχε αίσιο τέλος

Ελένη Μενεγάκη: «Τα έχασε» on air με την επική ατάκα για την εμφάνισή της - Δεν υπάρχει το σχόλιο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved