Survivor: Τα «πηγαδάκια» των Μαχητών, η αποχώρηση του Χατζηγεωργίου και η διαφωνία για το φαγητό!
Media

Survivor: Τα «πηγαδάκια» των Μαχητών, η αποχώρηση του Χατζηγεωργίου και η διαφωνία για το φαγητό!

Survivor: Το σημερινό επεισόδιο τα είχε όλα: εντάσεις, διαφωνίες μεταξύ των μελών των ομάδων, αλλά και τους Μαχητές, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να κρίνουν την συμπεριφορά του Βαλάντη. 

Είναι το ριάλιτι επιβίωσης, που έχει αγαπηθεί όσο κανένα από το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, αφού το παρακολουθούν ανελιπώς και ανυπομονούν για το τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια, ποιοι θα είναι οι νικητές των επάθλων, αλλά και ποιοί θα είναι εκείνοι που θα αποχωρήσουν στη συνέχεια.

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor (8-1) ξεκίνησε με συζητήσεις από την ομάδα των Μαχητών, οι οποίοι έκριναν τους Διασήμους και την συμπεριφορά του Βαλάντη κυρίως, που θεωρούν και τον βασικό υπέυθυνο για την οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου. Μάλιστα, παρομοίασαν την συμπεριφορά του με εκείνη του Βαλάντη από τον περσινό κύκλο, ο οποίος επίσης ήταν ένας εκρηκτικός χαρακτήρας.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Η επόμενη ημέρα, βρήκε την ομάδα των μαχητών να συζητούν και πάλι, όχι μόνο για την αντίπαλη ομάδα των Διασήμων, αλλά και για ένα πολύ σημαντικό θέμα, που τους απασχολούσε και δεν ήταν άλλο από εκείνο του φαγητού. Ο Θανάσης Μπέλλος μάλιστα έδειξε να ζαλίζεται, καθώς πήγε να λιποθυμήσει και ο ίδιος είπε ότι όλο αυτό είναι από το γεγονός ότι δεν τρώνε σχεδόν τίποτα. Εκεί έγινε και ένα "περιστατικό" μεταξύ των Μαχητών, οι οποίοι διαφώνησαν για το πόσες κονσέρβες θα ανοίξουν, για να μπορέσουν να φάνε όλοι και να πάρουν δυνάμεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Στην ομάδα των Διασήμων, το θέμα που επικράτησε ήταν η οικεοθελής αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου, μιας και προκάλεσε πολλές εντυπώσεις στουις υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. Μάλιστα, η Μυριέλλα Κουρεντή, είπε ότι έχασε το στήριγμά της μέσα στο παιχνίδι, καθώς όπως είχε πει και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, οι δυο τους ήταν πολύ καλοί φίλοι και πριν από το Survivor.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο (Video & Photos)

Μπιμπίλας για Survivor και Χατζηγεωργίου: «Πρόκειται περί μεγάλου εξευτελισμού»

Survivor: Μυριέλλα-Κατσαούνης: Τι λένε οι δικοί τους άνθρωποι για το «ειδύλλιο» που... ψήνεται

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved