Survivor: Μυριέλλα-Κατσαούνης: Τι λένε οι δικοί τους άνθρωποι για το «ειδύλλιο» που... ψήνεται
Media

Survivor: Μυριέλλα-Κατσαούνης: Τι λένε οι δικοί τους άνθρωποι για το «ειδύλλιο» που... ψήνεται

Survivor: Με πολύ θετικό βλέμμα βλέπουν την πιθανότητα να γίνουν ζευγάρι στο μέλλον ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή οι δικοί τους άνθρωποι. 

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε ο φίλος και προπονητής της Μυριέλλας Κουρεντή, ο Φίλιππος ο οποίος αποκάλυψε:

«Την προπονώ περίπου τρία χρόνια. Είναι και πολύ καλή μου φίλη. Της έκανα ειδικές προπονήσεις, όταν της έγινε πρόταση για το Survivor. Είναι ένα φιλότιμο παιδί και μπράβο της που εξομολογήθηκε τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειάς της».

Επίσης πρόσθεσε: «Απαράδεκτος ο Βαλάντης. Παθαίνει εκρήξεις. Τα έχει βάλει με τη Μυριέλλα. Και αν προέκυψε ένα φλερτ με τον Γιώργο Κατσαούνη είναι δικαίωμά τους. Δε γνώριζα ότι η Μυριέλλα έχει σχέση, δεν έτυχε να μου το πει. Τον Κατσαούνη το συμπαθώ πολύ. Δε θα δημιουργηθεί όμως σχέση ανάμεσά τους, εφόσον η Μυριέλλα έχει δεσμό. Το να υπάρχει μια συμπάθεια μεταξύ τους δεν είναι κακό. Ίσως έχει παρεξηγηθεί λόγω τηλεόρασης».

Ο στενός φίλος του Γιώργου Κατσαούνη, ο Νίκος Σιδηρόπουλος ο οποίος τον γνωρίζει καλά, είπε μεταξύ άλλων για εκείνον:

«Ο Γιώργος ασχολείται με τα χωράφια. Έχει μάθει από μικρός στη φύση. Δεν περιμέναμε ότι θα μπει στο Survivor. Ο Βαλάντης είναι και αυτός οξύθυμος, αλλά είναι και ο Γιώργος. Ο Βαλάντης πρέπει να σταματήσει να τα κάνει αυτά. Ο Γιώργος είναι οξύθυμος, αλλά και πολύ ευαίσθητος. Έχει φιλότιμο, είναι πάρα πολύ δοτικός και αληθινός. Πιστεύω ότι είναι φαβορί... Σίγουρα ο Γιώργος νιώθει κάτι για τη Μυριέλλα. Όλη η Θεσσαλία είναι στο πλευρό του Γιώργου, δε χρειάζεται να αλλάξει».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις τους παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Σπανού εναντίον Κουρεντή: «Εγώ ξέρω ότι όταν κάποιος σε φλερτάρει και δεν το θέλεις, το κόβεις»

Survivor: Μικρούτσικος κατά Κουρεντή: «Η Μυριέλλα είναι καλή «μαθήτρια» της παραγωγής» (Video)

Survivor: Μυριέλλα Κουρεντή: Αυτός ο άντρας της έκλεψε την καρδιά - Οι κοινές φώτο και οι δηλώσεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved