Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη τσακώνεται με τον Λάμπρο εξαιτίας του Ζάχου
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη τσακώνεται με τον Λάμπρο εξαιτίας του Ζάχου

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Δούκας προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο ότι δεν είναι με το μέρος του Ακύλα και ζητά να συνεργαστούν.

Η Μυρσίνη μαθαίνει πως ο Κωνσταντής ετοιμάζεται για γάμο με τη Δρόσω. Πώς θα αντιδράσει; Ο Λάμπρος έρχεται σε αντιπαράθεση με την Αιμιλία και της ανακοινώνει την πρόθεσή του να πάρει πίσω τη θέση του, φτάνοντας ακόμα και στο Υπουργείο. Ο Τόλλιας πάει στους Άβαντες για να αντιμετωπίσει τον Θανασάκη.

Ο Δούκας ζητά εξηγήσεις από τον Ακύλα για τα λεφτά που λείπουν από το έργο του αεροδρομίου και του δίνει τελεσίγραφο. Η Μυρσίνη αποφασίζει να γνωριστεί καλύτερα με τη Ρένα, βρίσκοντας έναν σύμμαχο στο πρόσωπό της. Η Ελένη τσακώνεται με τον Λάμπρο εξαιτίας του Ζάχου, ενώ η Ασημίνα θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα προσωπικό αδιέξοδο…

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η απόπειρα δολοφονίας του Ντούνια παίρνει αναπάντεχη τροπή και αλλάζει τους ρόλους θύτη και θύματος. Θα καταφέρει ο Πέτρος να γλυτώσει απ’ την εκδικητική μανία του αστυνόμου; Ο Ακύλας έχει μάθει ότι ο Κωνσταντής ήταν ο εραστής της γυναίκας του. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του;

Ο Τόλλιας διώχνει απ’ το σπίτι τον γιό του, Θανασάκη, μετά την αποκάλυψη πως ανήκει στους Άβαντες, ενώ η εμφάνιση ενός ζευγαριού στο νυχτερινό κέντρο του Νικηφόρου και του Κωνσταντή θα φέρει τα πάνω- κάτω. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με την προοπτική του γάμου τους. Για πόσο, όμως, θα κρατήσει η χαρά τους; Μια αποκάλυψη μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Ο Λάμπρος και ο Ζάχος ανοίγουν τα χαρτιά τους και η έχθρα τους γίνεται, πλέον, μονόδρομος. Η Ζωή θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα θανάσιμο δίλημμα.

Διαβάστε επίσης

Άγριες Μέλισσες: Μια αποκάλυψη μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα

Άγριες Μέλισσες: H συμμαχία του Δούκα με τους Διαφανιώτες και μια απόπειρα δολοφονίας

Άγριες Μέλισσες: Έρχονται ανατροπές! Μια αποκάλυψη μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved