Ναταλία Γερμανού: Η περιπέτειά της με τον κορονοϊό: «Η φωνή μου είναι ταλαιπωρημένη...»
Media

Ναταλία Γερμανού: Η περιπέτειά της με τον κορονοϊό: «Η φωνή μου είναι ταλαιπωρημένη...»

H Ναταλία Γερμανού μίλησε για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό και τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

«Η φωνή μου είναι ταλαιπωρημένη και δεν έχω γεύση και όσφρηση. Δεν έκανα ούτε πυρετό, μόνο λίγο βήχα και τα κανονικά συμπτώματα ενός απλού κρυολογήματος. Φαντάζομαι πως έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι ήμουν τριπλά εμβολιασμένη».

Η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού δεν βγήκε στον αέρα του Alpha το περασμένο Σαββατοκύριακο και η ίδια ανακοίνωσε ότι νοσεί: «Φουλ εμβολιασμένος λοιπόν σημαίνει με απλά λόγια: να κολλάς (τελικά) και να το περνάς σαν τετραήμερο κρυωματάκι μόνο με τσάι, ντεπόν, καλό φαγητό, βιταμίνες και Netflix. Ό,τι θα έκανες και αν κρυολογούσες και προ Covid. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν! Εμβολιαστείτε παιδιά».

Λίγο αργότερα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter έγραψε: «Θυμάσαι που στις 4 ήμουν με αρνητικό μοριακό; Θυμάσαι γιατί ήμουν! Ε, δύο μέρες μετά το rapid θετικό! Ξεκίνησε για φαρυγγίτιδα και στα μισά άλλαξε γνώμη… Καλώς ήρθα στην παρέα βρε!!».

Όπως αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού, η ταλαιπωρία της ουσιαστικά κράτησε τέσσερις μέρες σαν να περνούσε μία απλή ίωση και εννοείται πως χρειάστηκε να μείνει σπίτι σε καραντίνα και να προσέχει τι τρώει ώστε να γίνει σύντομα καλά. Και πλέον, προφανώς και νιώθει πολύ καλύτερα αφού έχει αυτή την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στη θέση της μεσημεριανής εκπομπής, ο Alpha προβάλλει από τις 13.50 έως τις 15.40 την ελληνική ταινία «Ένα ασύλληπτο κορόϊδο» και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ως τις 16.40 σε επανάληψη οι «Οικογενειακές ιστορίες».

Διαβάστε επίσης:

Καλύτερα δε γίνεται: Εκτός αέρα η εκπομπή της Γερμανού – Αυτό το πρόγραμμα την αντικαθιστά

Δεν τη γλίτωσε ούτε η Ναταλία Γερμανού! Τα συμπτώματα του κορονοϊού που την ταλαιπωρούν!

Έξω από... τα δόντια η Ναταλία Γερμανού: «Δεν μπορώ άλλη σαχλαμάρα και τηλεοπτικά στερεότυπα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved