Δέσποινα:«Αν έμενα θα έφτανα στον τελικό του “Master Chef”»
Media

Δέσποινα:«Αν έμενα θα έφτανα στον τελικό του “Master Chef”»

Η Δέσποινα από το "Master Chef" μιλάει για το πώς αποφάσισε να πάρει μέρος στο ριάλιτι μαγειρικής,αν μετάνιωσε που έφυγε,αν πίστευε πως θα έφτανε στον τελικό αν τελικά παρέμενε στο παιχνίδι και ποιός θέλει να κερδίσει.

 

Πώς αποφασίσατε να πάρετε μέρος στο «Master Chef»;
«Ήμουν στο Λονδίνο και παρακολουθούσα φανατικά την αυστραλιανή του version.Οι Άγγλοι το έβλεπαν φανατικά, όπως και όλες οι εκπομπές μαγειρικής. Όταν γύρισα Ελλάδα για να μείνω πλέον μόνιμα, έπεσα πάνω στη διαφήμιση του παιχνιδιού και λέω εδώ είμαστε. Ήξερα το κόνσεπτ του, ήξερα τι θα αντιμετωπίσω».
Αποχωρήσατε οικειοθελώς από το «Master Chef»
«Τα έσπασα όλα και έφυγα. Όταν αποχωρείς οικειοθελώς ,πρέπει να κάνεις και τον σχετικό σαματά. Κάνεις που κάνεις την ανατροπή, να πιάσει τόπο. Δεν έχω αλλάξει γνώμη για αυτά που είπα, απλά νομίζω πως σήμερα δεν θα φώναζα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν έφυγα γιατί οι άλλοι άλλαξαν στάση απέναντί μου. Έφυγα γιατί άρχισα εγώ να αλλάζω. Είχε πάψει να με ενδιαφέρει τι λένε οι τρεις κριτές και ανησυχούσα για το τι θα πουν οι άλλοι».
Μετανιώσατε για την αποχώρησή σας;
«Δεν το έχω μετανιώσει. Αν έμενα, θα έχανα τη Δέσποινα».
Πιστεύατε ότι θα κερδίζατε;
«Τότε όχι, είχε πέσει πολύ η ψυχολογία μου, είχα χάσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Τώρα που έχω ηρεμήσει πιστεύω πως θα έφτανα στον τελικό».
Ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει;
«Ο Άκης θέλω να κερδίσει».
Έχετε δεχθεί κάποιες προτάσεις για δουλειά μετά το παιχνίδι;
«Όχι ακόμα. Προσπαθώ να φύγω για Ελβετία. Θέλω να δουλέψω εκεί σε συγκεκριμένο μαγαζί. Δεν θα ξενιτευτώ πολύ ,γύρω στους 3 μήνες».
Πηγή:espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved