Survivor: Ο Τριαντάφυλλος στηρίζει δημόσια τον Κατσαούνη! Το... τρολάρισμα από τον Μπάρτζη με σχόλια
Media

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος στηρίζει δημόσια τον Κατσαούνη! Το... τρολάρισμα από τον Μπάρτζη με σχόλια

Survivor: Χθες το βράδυ (12/1)  παρακολουθήσαμε να εκτυλίσσεται στα μάτια μας η πρώτη κρίση στην ομάδα των Μπλε οι οποίοι μάλιστα αποχαιρέτησαν και τον πρώτο τους παίκτη, την Παρασκευή. 

Οι Μαχητές φαίνεται πως διανύουν... δύσκολες ώρες μετά και την απόφαση του Γιώργου Κατσαούνη να αποστασιοποιηθεί από την ομάδα του υποστηρίζοντας μάλιστα πως οι συμπαίκτες του έστησαν πρόσφατο αγώνα ασυλίας και επίτηδες έχασαν από τους Διάσημους προκειμένου να φύγει η Παρασκευή.

Κάτι που φυσικά έκανε όλα τα μέλη της ομάδας να γίνουν έξαλλα μαζί του που δεν πίστευαν στα αφτιά τους για αυτά που ισχυριζόταν δημόσια ο Γιώργος.

Παρά το γεγονός ότι ο αγρότης από τη Λάρισα συνάντησε τη σθεναρή αντίδραση των συμπαικτών του, είχε και τη χαρά να αποκτήσει τουλάχιστον έναν επώνυμο φαν και μάλιστα πρώην παίκτη του Survivor.

Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο ο οποίος τοποθετήθηκε δημόσια για τη συμπεριφορά του Κατσαούνη. Συγκεκριμένα έγραψε στα social media:

«Τι σας θυμίζει όλο αυτό ::: όλοι εναντίον σε ένα παίχτη;;; Ο Γιωρίκας μίλησε πολύ καλά και μπράβο του. Τώρα εκεί τι θέλουν όλοι οι παίχτες που είναι εναντίον του Τσάκα Τσούκα να δώσω εντολή σε όλο το club και να τον βγάλουμε νικητή;;; Άντε πάμε έτσι γιατί περίεργα την είδα ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ» έγραψε ο τραγουδιστής. Στο συγκεκριμένο σχόλιο σχολίασε από κάτω και ο Νίκος Μπάρτζης και μάλιστα με... διάθεση τρολαρίσματος καθώς έγραψε:

«Πρόεδρε το έχεις καταλάβει φαντάζομαι ότι είναι το άλλο σου μισό... Νταφυ τσάκα Τσούκας το ίδιο πράγμα…φαντάσου και αυτός κερδίζει μόνο όταν θέλει και όποιον θέλει…η μόνη διαφορά σας είναι ότι αυτός δεν θέλει μεγαλογιατρούς ΥΓ :το ξέρεις ότι το λέω με αγάπη πάντα».

Δείτε τις αναρτήσεις των δύο αντρών:

Διαβάστε επίσης:

«Καταπέλτης» ο Νίκος Μπάρτζης κατά του Survivor: «Παιδιά και γ@μώ τα σενάρια» (video)

Survivor: Εικόνες... νοσταλγίας! Συνάντηση κορυφής Αλέξη Παππά με Τριαντάφυλλο και εκδηλώσεις αγάπης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved