Survivor: Εικόνες... νοσταλγίας! Συνάντηση κορυφής Αλέξη Παππά με Τριαντάφυλλο και εκδηλώσεις αγάπης
Media

Survivor: Εικόνες... νοσταλγίας! Συνάντηση κορυφής Αλέξη Παππά με Τριαντάφυλλο και εκδηλώσεις αγάπης

Μπορεί το φετινό Survivor να μας κρατάει σε... εγρήγορση όμως η αλήθεια είναι πως για τους λάτρεις του ριάλιτι επιβίωσης, το περυσινό... καστ, φέρνει στη μνήμη μας περυσινές... επικές στιγμές του παιχνιδιού. 

Ειδικά όταν γίνονται ξαφνικές συναντήσεις παλιότερων παικτών, όπως ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς.

Δύο πρώην παίκτες οι οποίοι δεν διατηρούσαν και τις καλύτερες σχέσεις τον καιρό που βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο.

Επικοί οι καβγάδες μεταξύ τους που δύσκολα μπορούν να ξεχαστούν. Όταν όμως πρόκειται για τον Τριαντάφυλλο, όλα μπορούν να συμβούν καθώς ο τραγουδιστής έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως όχι μόνο δεν κρατάει κακίες αλλά φροντίζει πάντα να διορθώνει τις σχέσεις του με τους ανθρώπους γύρω του.

Τριαντάφυλλος και Αλέξης Παππάς λοιπόν προσφάτως συναντήθηκαν σήμερα και μάλιστα ο τραγουδιστής έσπευσε να ανεβάσει κοινή τους φωτογραφία από τη συνάντησή τους αυτή. Μάλιστα ο Τριαντάφυλλος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πόσο σε αγαπάω εσένα, τι έχουμε περάσει μαζί Αλέξη Παππά, μια ζωή αδερφάκια με Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ελευθερία Ελευθερίου».

Η αλήθεια είναι πως έκαναν πολύ καιρό να συναντηθούν οι δυο τους. Δεν θα μπορούσε όμως να γίνει αλλιώς καθώς ο Αλέξης Παππάς τους τελευταίους μήνες ήταν ιδιαίτερα απασχολημένος με τα κορίτσια που τον διεκδικούσαν μέσα από το The Bachelor.

Όσο για τον Τριαντάφυλλο, έχει και αυτός τις δικές του επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για να τον αφιερώσει στους φίλους του, ειδικά εκείνους με τους οποίους έχει περάσει πολλές δύσκολες καταστάσεις όπως είναι αυτές που έζησαν στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Τριαντάφυλλου:

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ήταν ουσιαστικά ένας δίαυλος επικοινωνίας το Survivor. Σαν μια καλή σειρά»

Survivor: Ένταση στην παραλία των Μαχητών: Σπύρος σε Σοφιάννα: «Είσαι πονηρή και απαράδεκτη»!

Survivor: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης του Πηλαδάκη στη Ναυσικά! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved