Media

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ήταν ουσιαστικά ένας δίαυλος επικοινωνίας το Survivor. Σαν μια καλή σειρά»

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από το Survivor και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. 

Είναι ο παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και την ομάδα των Διασήμων, την ίδια ώρα που είχε κερδίσει την ατόμικη ασυλία και είχε υποδείξει ήδη ένα άτομο επιπλέον, που θα είναι υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου εισέβαλλε στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι", την ώρα μάλιστα που στο πλατό πρωταγωνιστούσε το θέμα του Survivor και ειδικά το φιλί της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη, αλλά και η εξομολόγηση της Μυριέλλας, στο προηγούμενο επεισόδιο, για τον σύντροφό της John. Ο ηθοποιός εισέβαλλε στην εκπομπή τραγουδώντας και μίλησε για όλους και για όλα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Περίμενα ότι το ριάλιτι θα βγει μετά από δυόμιση μήνες. Μας περίμενε όμως, το είδα από την πρώτη μέρα και είπα στην ομάδα να χαλαρώσει... Ήταν ο μόνος τρόπος για να έρθουμε με την ομάδα μου σε εκπομπές, να φανούμε στην τηλεόραση και σε οτιδήποτε χρειάζεται για να δείξουμε τον σκοπό και το έργο μας. Ήταν ουσιαστικά ένας δίαυλος επικοινωνίας το Survivor. Σαν μια καλή σειρά» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Έβλεπες στους Μαχητές μια σύμπνοια και σε μας έβλεπες τέσσερα άτομα που έλεγες ότι ο καθένας είχε τα δικά του θέματα! Ειδικά ένα άτομο παραείχε τα δικά του θέματα... Αν μπορώ να πω ότι το Survivor έχει έναν δείκτη δυσκολίας, το 70% είναι ξεκάθαρα η ψυχολογία και οι παίκτες στο πως θα τους διαχειριστείς».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η πρώτη δήλωση του Χατζηγεωργίου φτάνοντας στην Ελλάδα – «Ήταν δύσκολα» (Video)

Survivor: Καρέ καρέ η άφιξη του Γιάννη Χατζηγεωργίου στην Ελλάδα - Το κυνηγητό των ρεπόρτερ

Survivor: O Χατζηγεωργίου έφυγε και «πέταξε το καρφί» του - Η αινιγματική ανάρτηση στο Instagram

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved