Survivor: O Χατζηγεωργίου έφυγε και «πέταξε το καρφί» του - Η αινιγματική ανάρτηση στο Instagram
Media

Survivor: O Χατζηγεωργίου έφυγε και «πέταξε το καρφί» του - Η αινιγματική ανάρτηση στο Instagram

Survivor: O Γιάννης Χατζηγεωργίου έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης και «πέταξε τo καρφί» του! Ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο insatgram!

Ο ηθοποιός στην πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή love it μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης είπε πως έφυγε για προσωπικούς λόγους, τους οποίους δεν αποκάλυψε.

Ο ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων: «Δεν ήθελα να αλλοιωθώ, άρχισα να φωνάζω περισσότερο και να μην μπορώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου, είχα πέσει και ψυχολογικά. Περίμενα ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις από ανθρώπους του χώρου λόγω της συμμετοχής μου στο Survivor. Μετάνιωσα που ψήφισα την Ευρυδίκη. Δεν μου υπέδειξε η Μυριέλλα να ψηφίσω την Ευρυδίκη, μου είπε να βγάλω άλλο παίκτη και μου εξήγησε τους λόγους».

Και υπογράμμισε ο ηθοποιός: «Ο Γιωρίκας επηρεάζεται από τον Βαλάντη. Όταν ένας άνθρωπος σου φωνάζει ασταμάτητα και σε μειώνει συνέχεια μπαίνεις σε μεγαλύτερη άμυνα, θα φωνάξεις κι εγώ ξέφυγα από τα όριά μου με τον Βαλάντη. Ο Βαλάντης έπαιξε κομβικό ρόλο στο αν θα μείνω ή όχι στο παιχνίδι. Με έβγαλε πολλές φορές από τα ρούχα μου και με δυσκόλεψε πάρα πολύ στο κομμάτι της συμβίωσης. Είναι πολύ οξύθυμος, επιθετικός πάρα πολύ απέναντί μου αλλά και σε άλλους παίκτες, πάθαινε κρίσεις, μετά ηρεμούσε και ήταν αρνάκι».

Και τόνισε: «Μούδιασα, ήταν ο λόγος που έκανα κλικ και είπα ότι θα μιλήσω με την παραγωγή για να φύγω. Ήμουν οριακά στο να ξεσπάσω απίστευτα άσχημα. Όταν αποφάσισα να φύγω και είπα στην παραγωγή ότι δεν αντέχω άλλο, η γεύση ήταν πικρή. Όμως μόλις ηρέμησα συνειδητοποίησα κάποια διαμαντάκια που σου αφήνει και αυτά πρέπει να τα προστατέψω πολύ»!

Η ανάρτηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5, είναι: «Το πρόβλημά μου δεν είναι το πού πάω και μπλέκω, το πρόβλημά μου είναι ότι ξέρω πού θα μπλέξω κι όμως πάω» πετώντας το «καρφάκι» του!

Δείτε την παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» απέναντι στο Survivor;

Survivor: Η μεγάλη ανατροπή! Προηγούνταν οι Διάσημοι και τελικά τούς κέρδισαν οι Μαχητές!

Survivor: Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Κατσαούνη-Πηλίδη! Οι Κόκκινοι επιτέλους κέρδισαν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved