Media

Survivor: Η μεγάλη ανατροπή! Προηγούνταν οι Διάσημοι και τελικά τούς κέρδισαν οι Μαχητές!

Gossip-tv Team

Survivor: Το σημερινό quiz της Καραϊβικής ήταν απολαυστικό και με ένα έπαθλο, που οι παίκτες και των δυο ομάδων ήθελαν πολύ και ανυπομονούσαν να το κερδίσουν.

Το σημερινό επεισόδιο (8-1) του Survivor ήταν πολύ γεμάτο, με τις εντάσεις μεταξύ των παικτών να πρωταγωνιστούν και τα έπαθλα φαγητού να είναι εκείνα, που έκαναν τις ομάδες να αγωνιστούν με μαχητικότητα.

Το πρώτο αγώνισμα του σημερινού επεισοδίου περιελάμβανε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, με έναν στόχο που λίγοι κατάφεραν να τον πετύχουν σχεδόν αμέσως και να καταφέρουν να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού. Οι Διάσημοι ήταν εκείνοι, που με σκορ 10-7 κέρδισαν έναντι των διασήμων και απόλαυσαν μια μερίδα με φρυγανιές και μέλι. Οι παίκτες δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ότι επιτέλους έτρωγαν ένα τόσο χορταστικό γεύμα, το οποίο θα τους έδινε και την ενέργεια που χρειαζόντουσαν, για να συνεχίσουν πιο εύκολα στα επόιμενα αγωνίσματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Αυτό που ακολούθησε ήταν το quiz ερωτήσεων, κάτι που οι παίκτες διασκεδάζουν κάθε φορά που γίνεται, μιας και οι δύο ομάδες έρχονται πιο κοντά και όλοι μαζί περνούν φανταστικά. Το έπαθλο που θα κέρδιζαν οι παίκτες ήταν ένα πιάτο με έξι κρουασανάκια βουτύρου στον κάθε παίκτη, κάτι που ενθουσίασε τις ομάδες. Η ομάδα που κέρδισε το μεγάλο έπαθλο ήταν εκείνη των Μαχητών, οι οποίοι κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ και να το φτάσουν στο 10-9.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού!

Survivor: Tο «παραμύθι της Σταχτοπούτας» και η παρομοίωση του Βαλάντη με την «κακιά μάγισσα»!

Survivor: Τα «πηγαδάκια» των Μαχητών, η αποχώρηση του Χατζηγεωργίου και η διαφωνία για το φαγητό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved