Media

Survivor: Tο «παραμύθι της Σταχτοπούτας» και η παρομοίωση του Βαλάντη με την «κακιά μάγισσα»!

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (8-1) πριν από το αγώνισμα επάθλου, είδαμε ακόμα μια ένταση να ξεσπά μεταξύ Διασήμων και Μαχητών. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, που εδώ και μερικές εβδομάδες, πρωταγωνιστεί στις νύχτες χιλιάδων τηλεθεατών, οι οποίοι το παρακολουθούν ανελιπώς και δεν χάνουν επεισόδιο.

Σήμερα (8-1) στο Survivor είδαμε αρχικά μια μεγάλη αποκάλυψη να έρχεται στο φως από την Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία δήλωσε πως η στρατηγική του να ψηφιστεί η Μυριέλλα ήταν σχέδιο της Ευρυδίκης. Η ίδια υποστήριξε πως η Ευρυδίκη την ζηλεύει και πως θα έκανε τα πάντα, για να την βγάλει από το παιχνίδι. Η Μυριέλλα είπε πως ο Βαλάντης την ενημέρωσε για αυτό το περιστατικό, μετά από συζήτηση που είχαν μεταξύ τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Λίγο πριν από το αγώνισμα επάθλου. οι Μαχητές και ιδιαίτερα ο Σπύρος Μαρτίκας είπε ότι με το που έμαθαν ότι η Μυριέλλα δεν θα αποχωρήσει, ο Γιώργος Κατσαούνης μετά από μέρες κοιμήθηκε και πάλι ήρεμα, μιας και δεν θα χάλάσει το παραμύθι της Σταχτοπούτας μεταξύ τους. Αυτό το είπε για την "σχέση" της Μυριέλλας και του Γιώργου, μιας και υπάρχει μεταξύ τους μια αμοιβαία συμπάθεια. Οι Μαχητές μάλιστα παρομοίασαν τον Βαλάντη με την κακια μάγισσα του παραμυθιού, μιας και είναι εκείνος που κάνει τις μεγαλύτερες ίντριγκες.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Τα «πηγαδάκια» των Μαχητών, η αποχώρηση του Χατζηγεωργίου και η διαφωνία για το φαγητό!

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο (Video & Photos)

Μπιμπίλας για Survivor και Χατζηγεωργίου: «Πρόκειται περί μεγάλου εξευτελισμού»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved