Survivor: Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Κατσαούνη-Πηλίδη! Οι Κόκκινοι επιτέλους κέρδισαν!
Media

Survivor: Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Κατσαούνη-Πηλίδη! Οι Κόκκινοι επιτέλους κέρδισαν!

Survivor: Το σημερινό επεισόδιο είχε πολλές εντάσεις, αποκαλύψεις που δεν περιμέναμε αλλά και ένα αγώνισμα επάθλου, που οι παίκτες ήθελαν πολύ. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, με τους τηλεθεατές πλέον να το παρακολουθούν ανελιπώς και να μην μπορούν να χάσουν επεισόδιο.

Το σημερινό αγώνισμα επάθλου έδινε στους νικητές αυτό που πραγματικά χρειαζόντουσαν τη συγκεκριμένη στιγμή και δεν ήταν κάτι άλλο από το φαγητό. Οι ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, με έναν στόχο, που κάποιοι δεν κατάφεραν να τον βρουν απόλυτα και να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο.

Οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο φαγητού με σκορ 10-7, αφού οι περισσότεροι από τους παίκτες των διασήμων κατάφεραν να βρουν απόλυτα τον στόχο και να τρέξουν πολύ γρήγορα το απαιτητικό run. O Θανάσης Βισκοδουράκης κέρδισε τον Γιώργο Κατσαούνη, έναν από τους πολύ δυνατούς παίκτες των Μαχητών και κατάφερε να δώσει στην ομάδα του τον 10ο πόντο, όπου τους χάρισε και την νίκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μεγάλη ήταν και η ένταση μετά από τον αγώνα μεταξύ του Γιωρίκα Πηλίδη και του Γιώργου Κατσαούνη, αφού οι δυο τους πήγαν να πιαστούν στα χέρια. Ο Γιώργος είπε βέβαια ότι απλά ειπώθηκε μια κουβέντα παραπάνω και ότι πλέον όλα είναι καλά, ενώ παραδέχτηκε και τον Θανάση Βισκαδουράκη και ότι έπαιξε πολύ καλά και με ισχυρή μαχητικότητα.

Δείτε τα σχετικά βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Tο «παραμύθι της Σταχτοπούτας» και η παρομοίωση του Βαλάντη με την «κακιά μάγισσα»!

Survivor: Τα «πηγαδάκια» των Μαχητών, η αποχώρηση του Χατζηγεωργίου και η διαφωνία για το φαγητό!

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο (Video & Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved