Survivor: Καρέ καρέ η άφιξη του Γιάννη Χατζηγεωργίου στην Ελλάδα - Το κυνηγητό των ρεπόρτερ
Media

Survivor: Καρέ καρέ η άφιξη του Γιάννη Χατζηγεωργίου στην Ελλάδα - Το κυνηγητό των ρεπόρτερ

Survivor: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο και ήδη πάτησε τα πάτρια εδάφη.

Ο ηθοποιός έφτασε στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο ήταν οι ρεπόρτερ για μία δήλωσή του.

Παρά το κυνηγητό των δημοσιογράφων, οι άνθρωποι της παραγωγής τον συνόδευαν με αποτέλεσμα ο Γιάννης Χατζηγεωργίου να είναι ναι μεν ευγενικός αλλά να μην απαντήσει σε καμία ερώτηση, όπως άλλωστε προβλέπει και το συμβόλαιό του με την Acun Medya!

Μαυρισμένος και ανανεωμένος κατέφθασε ο ηθοποιός!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο ηθοποιός στις πρώτες δηλώσεις του στο love it, είπε: «Ο Γιωρίκας επηρεάζεται από τον Βαλάντη. Όταν ένας άνθρωπος σου φωνάζει ασταμάτητα και σε μειώνει συνέχεια μπαίνεις σε μεγαλύτερη άμυνα, θα φωνάξεις κι εγώ ξέφυγα από τα όριά μου με τον Βαλάντη. Ο Βαλάντης έπαιξε κομβικό ρόλο στο αν θα μείνω ή όχι στο παιχνίδι. Με έβγαλε πολλές φορές από τα ρούχα μου και με δυσκόλεψε πάρα πολύ στο κομμάτι της συμβίωσης. Είναι πολύ οξύθυμος, επιθετικός πάρα πολύ απέναντί μου αλλά και σε άλλους παίκτες, πάθαινε κρίσεις, μετά ηρεμούσε και ήταν αρνάκι».

Και κατέληξε λέγοντας: «Μούδιασα, ήταν ο λόγος που έκανα κλικ και είπα ότι θα μιλήσω με την παραγωγή για να φύγω. Ήμουν οριακά στο να ξεσπάσω απίστευτα άσχημα. Όταν αποφάσισα να φύγω και είπα στην παραγωγή ότι δεν αντέχω άλλο, η γεύση ήταν πικρή. Όμως μόλις ηρέμησα συνειδητοποίησα κάποια διαμαντάκια που σου αφήνει και αυτά πρέπει να τα προστατέψω πολύ»!

Δείτε παρακάτω καρέ καρέ την άφιξή του

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» απέναντι στο Survivor;

Survivor: Η μεγάλη ανατροπή! Προηγούνταν οι Διάσημοι και τελικά τούς κέρδισαν οι Μαχητές!

Survivor: Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Κατσαούνη-Πηλίδη! Οι Κόκκινοι επιτέλους κέρδισαν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved