Media

Survivor: Ένταση στην παραλία των Μαχητών: Σπύρος σε Σοφιάννα: «Είσαι πονηρή και απαράδεκτη»!

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο, από την αρχή είδαμε να υπάρχουν ρίξεις, τόσο στην παραλία των Μαχητών, όσο και σε εκείνη των Διασήμων.

Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει για τα καλά και, όπως έχουμε δει, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, οι εντάσεις έχουν ξεκινήσει και σε κάθε επόμενο επεισόδιο, γίνονται όλο και πιο έντονες.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor (11-1) είδαμε, ίσως για πρώτη φορά, στην παραλία των Μαχητών να εκτυλίσσεται ένας μεγάλος τσακωμός. Αφορμή στάθηκε η κατηγορία της Σοφιάνας έναντι του Θανάση Μπέλλου, ότι εκείνη τη νύχτα που οι κοπέλες ήταν μέσα στη βροχή και δεν μπορούσαν να αντέξουν τις κακουχίες, εκείνος με τους υπόλοιπους άνδρες, κοιμόντουσαν μια χαρά σε στεγνό έδαφος, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων.

Ο Σπύρος Μαρτίκας την χαρακτήρισε απαράδεκτη και έγινε έξαλλος με την επίθεση που του έκανε, στο συμβούλιο του νησιού. Μάλιστα, της είπε ότι ο Θανάσης δεν είναι ο πατέρας της, γιατί εκείνη τον "φωτογράφισε" ως πατρική φιγούρα και ότι δεν είναι υποχρεωμένος να φέρεται σε όλους με αυτόν τον τρόπο. Οι γυναίκες μάλιστα, τόνισαν ότι εκείνες δεν χωρούν στο σημείο που κανονικά πρέπει να κοιμούνται και ότι θα πρέπει να βρεθεί μια λύση για αυτό.

Οι ίδιες τους κατηγόρουσαν ότι, ενώ το γνωρίζουν αυτό, στην ουσία δεν δίνουν καμία σημασία και αποσιωπούν.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης του Πηλαδάκη στη Ναυσικά! (photos)

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ήταν ουσιαστικά ένας δίαυλος επικοινωνίας το Survivor. Σαν μια καλή σειρά»

Survivor: «Σύρραξη» Γιωρίκα - Κατσαούνη! Τα αίματα ανάβουν και τους χωρίζουν οι ψυχραιμότεροι! (Vid)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved