Μόλις Χθες: Ο Σπύρος μαθαίνει για την επιστροφή του Στέφανου στο νησί και αναστατώνεται
Media

Μόλις Χθες: Ο Σπύρος μαθαίνει για την επιστροφή του Στέφανου στο νησί και αναστατώνεται

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (14/1), ο Χρήστος και η Κέλλυ αποφασίζουν να προχωρήσουν με τον γάμο τους και κλείνουν ημερομηνία.

Πολύ σύντομα όμως θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους μαθαίνοντας τις κατηγορίες εναντίον του Στάθη. Η Μαρία, όσο θυμωμένη και να είναι με τον Αντώνη, δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι ένοχος για τον φόνο του Αλέξανδρου, πολύ περισσότερο και της Νόρας κι έρχεται σε σύγκρουση με τον Μιχάλη. Η Λουίζα παίρνει θετικές απαντήσεις για την βιωσιμότητα του Ιταλικού Ομίλου που σκέφτεται να αγοράσει και αποφασίζει να το προχωρήσει, χωρίς να ξέρει ότι είναι έτοιμη να πέσει στην παγίδα του Σπύρου. Ο Αχιλλέας θα προσπαθήσει να τα βρει και πάλι με τη Χριστίνα, αλλά αυτά που χωρίζουν τις οικογένειες τους, θα μπούνε ξανά εμπόδιο στη σχέση τους. Ο Μιχάλης βρίσκει ένα καινούργιο χώρο για να προχωρήσει τα επιχειρηματικά του σχέδια κι η Έλενα χαίρεται, μέχρι που βλέπει το μήνυμα της Λουίζας στον Μιχάλη. Η Λήδα, έχοντας ανακαλύψει ότι ο Άλκης έχει σχέση με την Κορίνα, αποφασίζει να μην φύγει από το νησί, όπως εκείνος της ζητά, αλλά να μείνει και να τον διεκδικήσει. Ο Σπύρος μαθαίνει για την επιστροφή του Στέφανου στο νησί και αναστατώνεται, ξέροντας ότι θα αποκαλυφθούν μυστικά που θεωρούσε θαμμένα για χρόνια.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Ο Σπύρος συνεχίζει να απειλεί τον Αντώνη, που βρίσκεται σε δύσκολη θέση αλλά θέλει να τα αποκαλύψει όλα, για να σταματήσει αυτό το μαρτύριο. Η Έλενα, θολωμένη από τη ζήλια, θα αποπειραθεί να χτυπήσει τη Λουίζα και τον Μιχάλη με το αυτοκίνητο, οι οποίοι σοκάρονται με τη συμπεριφορά της. Ο Μιχάλης δεν θέλει να έχει σχέση με μια τέτοια γυναίκα και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Η Κορίνα συνεχίζει να προβληματίζεται από τη συμπεριφορά του Άλκη. Η Λουίζα έχει δώσει το αντίγραφο της επιστολής της Νόρας σε γραφολόγο, ο οποίος επιβεβαιώνει πως το σημείωμα αυτοκτονίας είναι πλαστό. Ο Σπύρος ανησυχεί και ψάχνει να βρει λύση.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Η ζήλια θολώνει το μυαλό της Έλενας - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

Μόλις Χθες: Το σχέδιο του Σπύρου για να εκδικηθεί την ανύποπτη Λουίζα προχωρά

Μόλις Χθες: Η εμφάνιση της Λήδας αναστατώνει τον Άλκη - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved