Καινούργιου: «Χθες είδα την Κατερίνα Μονογυιού, την ενημέρωσαν για τον Τζώρτζη και έφυγε βιαστικά»
Media

Καινούργιου: «Χθες είδα την Κατερίνα Μονογυιού, την ενημέρωσαν για τον Τζώρτζη και έφυγε βιαστικά»

Τζώρτζης Μονογυιός: Μια φοβερή αποκάλυψη έκανε το πρωί της Παρασκευής (14-01) η Κατερίνα Καινούργιου για την φρικτή είδηση του τροχαίου.  

Ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτού, Κατερίνας Μονογυιού, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο το βράδυ της Πέμπτης (13-01).

Η ώρα ήταν λίγα λεπτά μετά τις 21:00 όταν ο οδηγός του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου μάρκας Ferrari, που ήταν στην κατοχή του μόλις για λίγες ώρες, έχοντας αναπτύξει -όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία- ταχύτητα έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε επάνω σε δέντρο επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, σε απόσταση λίγων μέτρων από τη διασταύρωση της παραλιακής με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

H παρουσιάστρια αποκάλυψε πως χθες βράδυ συναντήθηκε με την Κατερίνα Μονογυιού στο ίδιο εστιατόριο, η οποία κάποια στιγμή αποχώρησε βιαστικά από το σημείο καθώς μάλλον εκείνη την ώρα πληροφορήθηκε τον θάνατο του αδερφού της.

«Χθες είχα πάει στο κέντρο της Αθήνας μαζί με έναν φίλο μου που είχα καιρό να τον δω και είπαμε να φάμε κάτι γύρω στις 20.30. Στο απέναντι τραπέζι καθόταν η Κατερίνα Μονογυιού μαζί με τον σύζυγό της και δυο φίλους τους. Μάλιστα, στην αρχή δεν την κατάλαβα. Με χαιρέτησε η γυναίκα, ήταν μια χαρά, ευδιάθετη. Καθόντουσαν, συζητούσαν. Η ώρα πήγε 21.30 και τους βλέπω που σηκώνονται κάπως ταραγμένοι να φύγουν. Της έκανα νόημα αλλά δεν με κατάλαβαν.

Έφυγαν βιαστικά. Φεύγω και εγώ με τον φίλο μου. Φτάνω στο σπίτι και με παίρνει ο μπαμπάς μου για να μου πει κάτι άλλο και μου είπε ότι διάβασε ότι σκοτώθηκε ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού, “μα τώρα την είδα” του λέω. Μάλλον την γυναίκα την ενημέρωσαν εκείνη την ώρα και έφυγαν βιαστικά».

Διαβάστε επίσης

Τζώρτζης Μονογυιός: Το τελευταίο τηλεφώνημά του: «Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο»

Τροχαίο στη Βούλα: «Είδα τον οδηγό και τη γυναίκα του ξαπλωμένους έξω στο γρασίδι» (Video)

Τζώρτζης Μονογυιός: Ποιος ήταν ο 45χρονος οδηγός του φρικτού τροχαίου στην παραλιακή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved