Γιώργος Λιάγκας: Η γνωριμία του με τον Τζώρτζη Μονογυιό - Πόσο κόστιζε η μοιραία Ferrari
Media

Γιώργος Λιάγκας: Η γνωριμία του με τον Τζώρτζη Μονογυιό - Πόσο κόστιζε η μοιραία Ferrari

 O Τζώρτζης Μονογιός, αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού «έχασε» τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (13-1)  κοντά στα Πηγαδάκια Βούλας, στο ύψος των Αλκυονίδων.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/01) επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175 στη Βούλα, όταν η Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. Ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, ηλικίας 45 ετών οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη. Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο και πήρε φωτιά. Στη Ferrari ήταν και η σύζυγός του 45χρονου επιχειρηματία. Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πώς γνώριζε τον Τζώρτζη Μονογυιό και ανέφερε πως είχε περάσει λίγη ώρα νωρίτερα από το σημείο.

Μάλιστα αποκάλυψε πόσο κόστιζε η μοιραία Ferrari που οδηγούσε ο άτυχος 45χρονος.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής το Πρωινό: «Η Ferrari την έφερε από τη Γερμανία με γερμανικές πινακίδες και θα την εκτελώνιζε. Η Ferrari αυτή είναι η 488 GTB. To συγκεκριμένο μοντέλο ήταν αυτό που λέμε πίστας. Ήταν ένα πειραγμένο μοντέλο που έφτανε 600 άλογα. Μιλάμε για έναν πύραυλο. Καινούργιου το αυτοκίνητο αυτό έχει 450.000 ευρώ. Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ το πήρε μεταχειρισμένο, γύρω στις 280.000 ευρώ. Επειδή τον ήξερα και είχε τύχει να βρεθούμε σε κοινές παρέες, ήταν ένα πολύ σεμνό παιδί. Πήγαινε πολύ καλά επιχειρηματικά στη Μύκονο. Παντρεύτηκε και έκανε δυο παιδάκια. Και την αδερφή του έχω γνωρίσει»!

Δείτε το απόσπασμα από το πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζης Μονογυιός: Ποιος ήταν ο 45χρονος οδηγός του φρικτού τροχαίου στην παραλιακή

Νεκρός σε τροχαίο ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού – Είχε λάβει μέρος στο The Wall

Τζώρτζης Μονογύιος: Ποια είναι η αδερφή του, Κατερίνα Μονογυιού – Η πολιτική και ο λαμπερός γάμος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved