Σκοτεινή Θάλασσα: Βασίλης Μηλιώνης: Η Άννα είναι ανασταλτικός παράγοντας για όλα στη ζωή του Κωστή
Media

Σκοτεινή Θάλασσα: Βασίλης Μηλιώνης: Η Άννα είναι ανασταλτικός παράγοντας για όλα στη ζωή του Κωστή

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι νέος, ωραίος, ταλαντούχος και συστήνεται, για πρώτη φορά, στο ευρύ κοινό μέσα από τη δραματική σειρά του MEGA «Σκοτεινή Θάλασσα».

Εκεί, κρατάει τον ρόλο του Κωστή Δελλή. Ο ίδιος εξήγησε τα κίνητρα που τον έκαναν να πει «ναι» στην πρόταση και αποκάλυψε κάποιες από τις εξελίξεις.

Aρχικά, θα ήθελα να μου πεις δυο λόγια για εσένα...

Οι γονείς μου είναι δύο άνθρωποι που προσπάθησαν να δώσουν ό,τι καλύτερο στο παιδί τους. Τόσο εκείνοι όσο και οι γιαγιάδες - παππούδες ασχολούνταν με τη μουσική, αλλά όχι με το θέατρο. Αρχικά, συμμετείχα σε χορωδίες, μέχρι που άρχισα να ανακαλύπτω την κλίση μου στο να πω μία ιστορία. Εντάχθηκα σε μία θεατρική ομάδα, όπου η δασκάλα μας το αντιμετώπιζε όλο αυτό ουσιαστικά. Κατάλαβα ότι το θέατρο είναι σοβαρό, δύσκολο και απαιτητικό. Αργότερα, έδωσα πανελλήνιες και πέρασα στη Φιλολογία, ενώ, παράλληλα, συνέχιζα να ασχολούμαι με τη θεατρική ομάδα. Κάποια στιγμή, προέκυψαν δύο επαγγελματικές παραστάσεις και έπειτα έδωσα εξετάσεις και πέρασα στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.Έκτοτε όλα πήραν τον δρόμο τους.

Στη μέχρι τώρα διαδρομή σου έχουν έρθει εύκολα τα πράγματα;

Σίγουρα δεν είναι εύκολα τα πράγματα για κανέναν μας. Το δικό μου έτος, από τη δραματική σχολή, βγήκε στην αγορά εργασίας σε μία δύσκολη περίοδο. Τότε που ήρθε στην Ελλάδα ο κορονοϊός. Συνεπώς, δεν γίνονταν ακροάσεις, παραστάσεις και όλος ο πλανήτης είχε κλειστεί στο σπίτι του. Παρ’ όλα αυτά, όμως, ήμουν από τουςτυχερούς που κατάφερα να βρω κατευθείαν δουλειά σε παραγωγές που είτε βιντεοσκοπήθηκαν είτε ακυρώθηκαν κ.ο.κ.

Τι σου κέντρισε το ενδιαφέρον στη «Σκοτεινή θάλασσα» και απάντησες θετικά;

Η αλήθεια είναι ότι, όντας νέος στον καλλιτεχνικό χώρο, ήμουν επιφυλακτικός σε σχέση με την τηλεόραση και οτιδήποτε έχει να κάνει με μία μεγάλη προβολή. Κάποια στιγμή, όμως, με προσέγγισε η Ηρώ Γάλλου, η οποία είχε αναλάβει τη στελέχωση του καστ, και μου έδωσε να διαβάσω το σενάριο. Αυτό το βρήκα αξιόλογο δεδομένου ότι στην Ελλάδα σπανίζουν σενάρια κινηματογραφικού τύπου, που έχουν ιντριγκαδόρικη πλοκή, και διαμορφώνουν ολοκληρωμένους χαρακτήρες. Επιπλέον, μου κέντρισε το ενδιαφέρον η σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καραντινάκη και το εκλεκτό καστ ηθοποιών.

Για τον Κωστή, τον ρόλο που υποδύεσαι, είναι εύκολο να μεγαλώνει με ανεξαρτησία κάτω από τη σκιά των οικογενειακά προβλημάτων;

Μέχρι ένα σημείο ήταν εύκολο, αλλά αυτό άλλαξε μεγαλώνοντας. Κι αυτό γιατί, ως παιδί, όταν σου παρέχεται μία ανεξαρτησία, τη δέχεσαι πιο εύκολα, αγνοώντας πως μπορεί να σε πληγώσσει μελλοντικά ή να σου φέρει πράγματα που δεν έχεις καν σκεφτεί. Κάτι τέτοιο συνέβη και στον Κωστή.

Ο Κωστής θαυμάζει πραγματικά τον Χρήστο;

Ο Κωστής αγαπάει και θαυμάζει πραγματικά τον Χρήστο, αλλά αυτό δεν αναιρεί τις συγκρούσεις που μπορεί να έχουν. Είτε λόγω της σύγκρισης είτε επειδή μεγαλώνει στη σκιά του.

Ποια είναι η σχέση του Κωστή με την Άννα δεδομένου ότι κρατάει ένα μενταγιόν της;

Στην πραγματικότητα, η σχέση του Κωστή με την Άννα δεν είναι τόσο άμεση όσο με την αδελφή της. Δηλαδή τη Ροδιά. Η Άννα απλά έρχεται στη ζωή του ως ένα μόνιμο αγκάθι, το οποίο δεν μπορεί να βγάλει από μέσα του, και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση του με τους ανθρώπους που αγαπά. Με τον Χρήστο, ο οποίος παράτησε τα πάντα και έφυγε, με τη Ροδιά, με την οποία υπάρχει ένα σκοτεινό παρελθόν και επηρεάζει τη σχέση τους. Η Άννα είναι ανασταλτικός παράγοντας για όλα στη ζωή του Κωστή.

Θα λυθεί εύκολα το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της Αννας;

Όταν μιλάμε για μία εξαφάνιση, ποτέ δεν είναι απλή υπόθεση. Επομένως, θα δούμε να συμβαίνουν διάφορα γεγονότα, μέχρι που σιγά σιγά θα έρθουν όλα στη θέση τους.

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης

Σκοτεινή θάλασσα: Γιώργος Παπαγεωργίου: «Ο Χρήστος υποφέρει από κενά μνήμης»

Παπαγεωργίου-Μιχαλάκη: Ο παράφορος έρωτας και τα τρυφερά λόγια: «Με έκανε να πιστέψω στο για πάντα»

Γιώργος Παπαγεωργίου: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο του στη Σκοτεινή Θάλασσα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved