Showbiz

Γιώργος Παπαγεωργίου: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο του στη Σκοτεινή Θάλασσα!

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μεταξύ πολλών, μίλησε για την συμμετοχή του στη σειρά Σκοτεινή Θάλασσα, η οποία θα ξεκινήσει σε λίγο μόλις καιρό. 

Είναι η νέα δραματική σειρά του MEGA, η οποία έχει να κάνει με την εξαφάνιση μιας κοπέλας στο Μεσολόγγι και οι εξελίξεις θα είναι και εκείνες που θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε πραγματικά για όλους και για όλα και υπήρξε αρκετά αποκαλυπτικός. Αρχικά, ο ίδιος μίλησε για την προσωπική του ζωή και την Δανάη Μιχαλάκη, με την οποία παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι στη Σύρο και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Επιπρόσθετα, μίλησε και για τον ρόλο του στην επερχόμενη σειρά του Mega "Σκοτεινή Θάλασσα", στην οποία υποδύεται τον χαρακτήρα του Χρήστου, ενός ανθρώπου που πάσχει απο διπολική διαταταχή και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της κοπέλας και ίσως την δολοφονία της. Όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Ο Χρήστος Δελλής, χημικός με διεθνή καριέρα που ζει στο εξωτερικό, επιστρέφει στην πατρίδα του, το Μεσολόγγι, με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του. Η άφιξή του αναστατώνει την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία, καθώς όλοι τον θεωρούν ακόμα υπεύθυνο για την εξαφάνιση της κοπέλας του, της Άννας, πριν από δύο χρόνια. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. Ο Χρήστος αποφασίζει να μείνει στο Μεσολόγγι, να διαλευκάνει το μυστήριο και να αποδείξει την αθωότητά του."

"Καθώς αναζητά την άκρη του νήματος, αρχίζουν να βγαίνουν στο φως τα μυστικά που κρύβει ο κάθε χαρακτήρας σχετικά με την εξαφάνιση της Άννας. Ο Χρήστος μπορεί να είναι ο βασικός ύποπτος, αλλά σίγουρα δεν είναι ο μόνος. Για να ανακαλύψει την αλήθεια θα πρέπει να ψάξει παντού… Αλλά κυρίως μέσα του. Η σειρά αποτελείται από 930 επεισόδια."

Η "Σκοτεινή Θάλασσα" έρχεται στο Mega την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

Παπαγεωργίου: Το απίστευτο περιστατικό στο ταξίδι του μέλιτος με την Δανάη: «Γύρισα με 5 κλήσεις»

Γιώργος Ηλιόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στον γάμο Μιχαλάκη – Παπαγεωργίου

Οι παραμυθένιοι γάμοι του 2021 που μας έμειναν αξέχαστοι! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved