Media

Γιώργος Ηλιόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στον γάμο Μιχαλάκη – Παπαγεωργίου

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος ο οποίος πρωταγωνιστεί στις Άγριες Μέλισσες μίλησε στην εκπομπή Happy Day για το σκηνικό της Λέρου στη σειρά του ΑΝΤ1, τα fake news που έχουν ακουστεί για τον ίδιο και αποκαλύπτει γιατί δεν πήγε στον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου!

«Έχει στηθεί ένα συγκλονιστικό σκηνικό που δείχνει τη Λέρο. Είναι 2,5 ώρες από την Αθήνα, έξω από το Μαραθώνα κι έχουν φτιάξει ένα καταπληκτικό σκηνικό. Είναι τέσσερα πλατό τεράστια, συν το χωριό. Είναι σαν να είναι πέντε σίριαλ σε ένα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός!

Και αποκάλυψε: «Όταν γινόταν ο γάμος της Δανάης Μιχαλάκη, εγώ είχα παράσταση σε άλλο σημείο της Ελλάδος. Κι εμείς γελάγαμε όλο το καλοκαίρι με τα παιδιά γιατί υπήρχαν φωτογραφίες που έγραφαν από κάτω “το κέφι στη δεξίωση το έδωσε ο Προκόπης”. Ήταν πολύ αστείο, γελάσαμε όλοι πολύ».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παντρεύεται ο Γιώργος Ηλιόπουλος είπε: «Δεν έχω διαψεύσει το γάμο, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα. Εγώ ζω σαν παντρεμένος χρόνια. Έχω βρει τον άνθρωπό μου και είμαι ευτυχισμένος. Κάπου διάβασα ότι παντρεύτηκα το καλοκαίρι. Με σοκάρει που γράφουν πράγματα και ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για μένα»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Happy Day!

Διαβάστε επίσης:

Άγριες μέλισσες: Ο Προκόπης είναι σαν βόμβα έτοιμη να εκραγεί

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Είμαι τυχερός που βρήκα τον άνθρωπό μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved