Άγριες μέλισσες: Ο Προκόπης είναι σαν βόμβα έτοιμη να εκραγεί
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Προκόπης είναι σαν βόμβα έτοιμη να εκραγεί

Άγριες μέλισσες: Πόσο αλλαγμένος γύρισε από την εξορία ο Προκόπης; Θα συνεχίσει να κατηγορεί τον Ζάχο; Θα κοντραριστεί με τον Ακύλα;

Μπορεί να υπέγραψε για να φύγει από τη Λέρο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναμπεί σε μπελάδες. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Προκοπής είναι σαν βόμβα έτοιμη να εκραγεί!

- Φέτος, η σειρά μας μεταφέρει στην περίοδο της δικτατορίας. Ήταν μια πρόκληση η εξέλιξη του ρόλου σας;

«Σαφώς, αλλά ήταν και μεγάλη τιμή κι ένας από τους λόγους που δικαιώνουν την απόφασή μου να είμαι ηθοποιός: το να φωτίσεις πράγματα που για καιρό ήταν στο σκοτάδι ή να θυμίσεις στους ανθρώπους πράγματα που τα έχει αλλοιώσει ο χρόνος και οι καθημερινές δυσκολίες μας κάνουν να ρίχνουμε το βλέμμα μας αλλού. Αλλά το σκοτάδι υπάρχει, πρέπει να ξέρουμε ότι είναι εκεί και να είμαστε σε εγρήγορση, γιατί, αν κάνουμε πως το αγνοούμε, θα ξαναέρθει πολύ πιο δυνατό».

- Η εξορία έχει αλλάξει πολύ τον Προκοπή;

«Ριζικά. Ο Προκοπής είναι ένας καλοκάγαθος άνθρωπος. Έχει επιλέξει να είναι θετικός, έχει κρατήσει την παιδικότητά του, την αφέλειά του απέναντι στα πράγματα. Επίσης, έχει ζήσει τον Εμφύλιο, έχει κάνει στο βουνό, ξέρει πάρα πολύ καλά τι έρχεται, γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή έφυγε στο βουνό. Το γεγονός, λοιπόν, ότι έρχεται αντιμέτωπος με όλη αυτή την κτηνωδία και την αγριότητα του αποδεικνύει ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει, ότι πάντα υπάρχει ένα κτήνος μέσα μας, που με την πρώτη ευκαιρία παίρνει τα ηνία. Η επαφή του σε αυτή την ηλικία με όλη αυτή την κτηνωδία είναι καθοριστική και ο χαρακτήρας του από αυτή τη στιγμή και μετά αλλάζει».

Το φέρει βαρέως που υπέγραψε για να φύγει από τη Λέρο;

«Υπέγραψε για πολύ συγκεκριμένο σκοπό και όχι γιατί άλλαξε τις πεποιθήσεις του. Το έκανε μέσα σε ένα ευρύτερο πλαίσιο για να αποκαλύψει αυτά που του είπε ο Λάμπρος, τη δολοφονία των ανθρώπων που ήταν μαζί στην παράγκα. Αυτή είναι και η τραγωδία αυτών των ανθρώπων. Όταν είσαι δηλωσίας, είσαι προδότης και για τους δικούς σου και για τους καθεστωτικούς. Είναι, λοιπόν, ένας άνθρωπος που πλέον δεν έχει από πού να κρατηθεί, είναι μόνος , του. Δεν μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια και, παρόλο που το έκανε για καλό σκοπό, φέρει μέσα του το βάρος ότι αναγκάστηκε να υπογράψει. Είναι μεγάλη πληγή αυτή».

- Απ’ ό,τι έχουμε δει, έχει επιστρέφει στο Διαφάνι έτοιμος να μπει σε καινούργιους μπελάδες...

«Ναι, ο Προκοπής είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει φίλτρα. Αφήνεται στα συναισθήματά του κι αυτή είναι και η γοητεία του ρόλου. Μπορεί να είναι τη μια στιγμή αστείος και την άλλη ακραίος. Είναι σαν βόμβα έτοιμη να εκραγεί!».

- Επίσης, κρατά αρνητική στάση απέναντι στον Ζάχο, ο οποίος έχει βοηθήσει πολύ την Ελένη. Θα αλλάξουν τα πράγματα στη σχέση τους;

«Δεν γνωρίζει ότι ο Ζάχος έχει βοηθήσει την Ελένη. Για εκείνον είναι ένας άνθρωπος που βοήθησε τους πραξικοπηματίες να αναλάβουν την κυβέρνηση. Γι’ αυτό και είναι κόκκινο πανί για τον Προκοπή. Το θεωρεί μεγάλη ντροπή, ειδικά επειδή είναι συγγενής του και είναι πολύ απογοητευμένος μαζί του».

- Με τον Ακύλα θα έρθει σε μεγάλη κόντρα;

«Δεν γνωρίζω ακόμη κάτι, αλλά φαντάζομαι κάποια στιγμή ναι».

- Ο κόσμος συνεχίζει να σας Προκοπής είναι εξοργισμένος με τον ξάδελφό του Ζάχο θέλει μαζί με τη Λέτα;

«Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση πόσο έχει αγαπήσει ο κόσμος τον Προκοπή, πόσο τον έχει ξεχωρίσει, παρόλο που δεν είναι από τους ρόλους που τρέχουν την ιστορία μπροστά. Με έχει συγκινήσει πολύ αυτό. Το καλοκαίρι που ήμουν σε περιοδεία, όλοι με ρωτούσαν τι θα γίνει με τη Λέτα. Ο κόσμος θέλει να με αποκαταστήσει! Και φέτος αυτό μου λένε “μόλις ηρεμήσεις από όλα που πέρασες στην εξορία, να πας να βρεις τη Λέτα”!», είπε στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες μέλισσες: Πεδίο μάχης το Διαφάνι - Τα επεισόδια και οι ολόθριες συνέπειες

Άγριες μέλισσες: Ο Προκόπης μιλά με γρίφους: «Οι σκηνές είναι άγριες. Πολλοί θα κινδυνεύσουν»

Θα το πάρει το κορίτσι τελικά; Σπάνια βραδινή έξοδος για τον Γιώργο Ηλιόπουλο με τη σύντροφό του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved