Γιώργος Ηλιόπουλος: «Είμαι τυχερός που βρήκα τον άνθρωπό μου»
Showbiz

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Είμαι τυχερός που βρήκα τον άνθρωπό μου»

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος παράλληλα με το ρόλο του Προκόπη που υποδύεται στις Άγριες μέλισσες του ΑΝΤ1, βρίσκεται και στο θέατρο.

Ο ίδιος μίλησε για τα επαγγελματικά σχέδια του αλλά και για το αν προγραμματίζει σύντομα τον γάμο μου.

-Θεατρικά ετοιμάζετε κάτι;
«Για 8η χρονιά συνεχίζουμε το “Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας”. Θα κάνω τρεις έξτρα παραστάσεις στην “Αθηναίδα” με το συγκεκριμένο έργο. Μετά τα Χριστούγεννα θα ξεκινήσουμε στο θέατρο “Τζένη Καρέζη”. Θα παίξουμε με τον δάσκαλό μου, τον Κώστα Καζάκο, το καινούργιο μου έργο, “Πιο ζωντανό από τη ζωή”».

-Παράλληλα, ανεβαίνει κι άλλο έργο που έχετε γράψει εσείς;
«Ναι, το “Μαύρο κουτί” στο θέατρο “Αργώ”. Το συγκεκριμένο έργο το είχαμε κάνει πριν από δέκα χρόνια με τον Κώστα Καζάκο, ήταν το πρώτο που κάναμε μαζί και τώρα το ανεβάζει ο Ευθύμης Μπαλαγιάννης, που υποδύεται στη σειρά τον Γαϊτάνη».

- Όταν ξεκινούσατε να γράφετε τα πρώτα σας θεατρικά περιμένατε ότι κάποια στιγμή θα παίζονται και στο εξωτερικό;
«Ποτέ! Τα έργα μου έχουν ανέβει σε πάνω από δέκα χώρες. Στην πραγματικότητα, πιο μεγάλη καριέρα έκαναν στο εξωτερικό παρά εδώ. Όσο κι αν το έλεγα για πλάκα στον εαυτό μου, όταν συνέβη, όχι μόνο με ξάφνιασε αλλά και με συγκίνησε απίστευτα».

- Έχετε δηλώσει ότι είστε έτοιμος να κάνετε το επόμενο βήμα με τη σύντροφό σας. Είναι κάτι που το προγραμματίζετε άμεσα;

«Η πανδημία μάς το ανέτρεψε. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που βρήκα τον άνθρωπό μου. Ξέρετε, πριν από κάποια χρόνια η πρώτη σκέψη που είχα στο μυαλό μου ήταν η καριέρα. Τώρα το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να είμαι μαζί με τη γυναίκα μου. Θεωρώ μεγάλη ευτυχία να βρεις το ταίρι σου σε αυτή τη ζωή. Να βρεις έναν άνθρωπο να σε αγαπά, να σε αποδέχεται και να σε στηρίζει. Να είναι δίπλα σου πραγματικά, επειδή είσαι εσύ».

- Στις μέρες μας είναι δύσκολο να βρει κάποιος το «για πάντα»;

«Στις μέρες μας είναι δύσκολο και το “για τώρα”. Ζούμε στην εποχή της ταχύτητας. Δεν εκτιμάμε αυτό που έχουμε. Σ’ αυτό ακριβώς αναφέρεται το έργο μου “Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας”. Τα θεωρούμε όλα δεδομένα. Είναι αυτή η κατάρα της γενιάς μας. Θεωρούμε πως ό,τι υπάρχει δίπλα μας, είναι εύκολο. Εύκολα λέμε σ’ αγαπώ, χωρίζω, σε μισώ, χωρίς να ξέρουμε ότι οι άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας μια φορά. Αν τους χάσεις, δεν ξανάρχονται. Δεν έχεις πολλές ευκαιρίες σε αυτή τη ζωή. Το μαζί είναι μια δουλειά που απαιτεί κόπο. Θέλει δουλειά το εγώ να γίνει εμείς», είπε στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Θα δούμε ένα διαφορετικό Προκοπή, ο οποίος θα καθηλώσει τους τηλεθεατές»

Άγριες μέλισσες: Ο Προκόπης μιλά με γρίφους: «Οι σκηνές είναι άγριες. Πολλοί θα κινδυνεύσουν»

Θα το πάρει το κορίτσι τελικά; Σπάνια βραδινή έξοδος για τον Γιώργο Ηλιόπουλο με τη σύντροφό του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved