Γιώργος Ηλιόπουλος: «Θα δούμε ένα διαφορετικό Προκοπή, ο οποίος θα καθηλώσει τους τηλεθεατές»
Showbiz

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Θα δούμε ένα διαφορετικό Προκοπή, ο οποίος θα καθηλώσει τους τηλεθεατές»

Για το πόσο έχει αλλάξει τη ζωή του η αναγνωρισιμότητα μίλησε ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

Ο τηλεοπτικός Προκόπης από τις «Άγριες μέλισσες», αναφέρθηκε επίσης στον ήρωα του και στο πόσο δύσκολα είναι τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου.

Η αναγνωρισιμότητα και η αγάπη του κόσμου πόσο έχει αλλάξει τη ζωή σας;

Εγώ το έζησα αυτό πρώτη φορά με τα «Σφηνάκια», που έκαναν τρομερή επιτυχία και συνεχίζουν να κάνουν μέσω του YouTube. Ξέρω πολύ καλά πως όταν έρχεται η επιτυχία οφείλεις να τη σεβαστείς, να την αγκαλιάσεις καινά ευγνωμονείς τον θεό που σου την έδωσε.

Στον τρίτο κύκλο της σειράς βλέπουμε το ρόλο σας να έχει αναβαθμιστεί πάρα πολύ. Ο Προκοπής τελικά θα αντέξει χα βασανιστήρια στην εξορία;

Ο Προκόπης ο καψερός προσπαθεί να αντέξει. Θα περάσει μια μεγάλη κρίση, αλλά οι σεναριογράφοι μας επιφυλάσσουν μία μεγάλη έκπληξη γι' αυτόν. Έρχεται η στιγμή που θα δούμε ένα διαφορετικό Προκοπή, ο οποίος θα καθηλώσει τους τηλεθεατές. Εχει αλλάξει η κοσμοθεωρία του και μετά απ' όλα αυτά που περνάει γίνεται πιο δυνατός.

Φαντάζομαι πως τα γυρίσματα στην εξορία είναι πολύ πιο δύσκολα.

Οι σκηνές στη Λέρο γίνονται πολύ δύσκολα. Είμαστε σε ένα χωριό έξω από την Αθήνα, και συγκεκριμένα σε ένα παλιό εργοστάσιο του 1800. Οι συνθήκες στα γυρίσματα ήταν δύσκολες γιατί όταν είχε ζέστη έβραζες και όταν έπεφτε ο ήλιος έκανε κρύο. Ο Προκοπής με τον Λάμπρο και τον Μπάμπη είναι πολύ κοντά.

Ο Λάμπρος θα του εξομολογηθεί ότι υπέγραψε πως είναι κομμουνιστής για χάρη της Ελένης;

Ο Λάμπρος ο καημένος δεν συμμετείχε σε καμία οργάνωση. Βρίσκεται εκεί για άλλο λόγο. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτές τις σκηνές. Τώρα είμαστε στη φάση του ξύλου και στο ότι έρχεται καινούργιος διοικητής. Δεν ξέρουμε ακόμα τι γίνεται. Λόγω της κατάστασης, οι σεναριογράφοι έχουν φτιάξει ένα σύμπαν από νέους χαρακτήρες, που ο ένας είναι καλύτερος από τον άλλο.

Πώς νιώθετε που συμμετέχετε σε μια σειρά που αναβιώνει μια εποχή η οποία πέρασε στην ιστορία της Ελλάδας;

Είναι μεγάλη έκπληξη και για εμάς ακόμα όλο αυτό που είχε συμβεί. Θέλω να θυμίσω και στον κόσμο ότι αυτά που διαδραματίζονται στις «Άγριες Μέλισσες» έχουν γίνει στην Ελλάδα πριν 50 χρόνια και δεν πρέπει να ίο ξεχάσουμε. Η Τέχνη έχει τη μαγεία να σε βοηθάει να το ζήσεις όλο αυτό. Εάν οι καλλιτέχνες έχουν μια αξία είναι αυτή. Γιατί αυτή την πληροφορία, το σκοτάδι που υπήρξε στο παρελθόν, μπορούν να το κάνουν αίσθηση σε νεότερους ανθρώπους.

Ο Προκοπής με τον Γιώργο τι κοινά στοιχεία έχουν;

Εγώ έχω βάλει στον Προκοπή μια αφέλεια που την έχω κι εγώ ο ίδιος. Προσπαθώ να βρω την αιτία για όποιο κακό γίνεται. Το άλλο κοινό μας στοιχείο είναι ότι αγαπάμε τον άνθρωπο, είμαστε κοινωνικοί και φυσικά έχουμε χιούμορ.

Στην προσωπική σας ζωή έχετε βρει τη γυναίκα της ζωής σας;

Εδώ και οχτώ χρόνια είμαι με τη Μαρία Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτό τον άνθρωπο δίπλα μου. Η ζωή με έχει διδάξει πως ο ευτυχισμένος άνθρωπος είναι αυτός που όταν πέσει έχει δίπλα του αυτόν που θα τον σηκώσει. Όταν βρεις το ταίρι σου είσαι ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος. Ο γάμος σας θα γίνει σύντομα; Το σχεδιάζουμε και είναι κάτι που θα γίνει.

Το ρόλο του πατερά στην πραγματικότητα τον σκέφτεστε;

Μέχρι πρότινος όχι, γιατί σκεφτόμουν «τι να πω εγώ τώρα σε ένα παιδί». Τώρα με τη γυναίκα μου νιώθω ότι μπορώ να το κάνω και είναι καλοδεχούμενο.

Η σύντροφος σας παρακολουθεί τις «Άγριες Μέλισσες»;

Η Μαρία ζει μέσα στη σειρά. Παθιάζεται, κλαίει, φωνάζει. Είναι φανατική.

Πηγή:TVmania

Διαβάστε επίσης:

Άγριες μέλισσες: Ο Προκόπης μιλά με γρίφους: «Οι σκηνές είναι άγριες. Πολλοί θα κινδυνεύσουν»

Θα το πάρει το κορίτσι τελικά; Σπάνια βραδινή έξοδος για τον Γιώργο Ηλιόπουλο με τη σύντροφό του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved