DWTS: Επέστρεψε μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό - Το μίνι φόρεμα της Καγιά και η... Δανάη Παππά
Media

DWTS: Επέστρεψε μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό - Το μίνι φόρεμα της Καγιά και η... Δανάη Παππά

DWTS: Επέστρεψε το Dancing with the stars, το βράδυ της Παρασκευής (14/1), μέσα από τη συχνότητα του Star.

Η Βίκυ Καγιά μαζί με τον Λάμπρο Φισφή, υποδέχτηκαν στο πιο ανατρεπτικό, τηλεοπτικό ballroom τους 7 αγαπημένους celebrities και τους παρτενέρ τους, για να παρουσιάσουν τις πιο έντονες και εκρηκτικές χορογραφίες, να κάνουν χορευτικά θαύματα και να ξεσηκώσουν το τηλεοπτικό κοινό!

Απόψε, στο «Dancing with the Stars» special guest θα είναι η Δανάη Παππά, πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha «Σασμός», η οποία μεταμορφώνεται σε μία παραμυθένια ηρωίδα και χάνεται σε ένα δάσος γεμάτο με όνειρα και εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες!

Οι The Swingin' Cats έρχονται στο ballroom του «Dancing With The Stars» και… ανάβουν χορευτική φωτιά, σε ένα χαρούμενο και ανεπανάληπτο party!

Οι επαγγελματίες χορευτές του «Dancing With The Stars» φορούν τα ρούχα του James Bond, σε μία εντυπωσιακή χορογραφία, που υποκλίνεται στη γοητεία του θρυλικού πράκτορα 007!
Τα 7 υπέροχα ζευγάρια δίνουν τη χορευτική μάχη για την παραμονή τους στο πιο φαντασμαγορικό τηλεοπτικό show και διεκδικούν την υψηλή βαθμολογία της έμπειρης κριτικής επιτροπής, που αποτελείται από τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου, τον Jason Roditis αλλά και τη θετική ψήφο των τηλεθεατών.

  • Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Αργύρης Αργυρόπουλος μετατρέπουν τη σκηνή σε ρετρό διαμέρισμα, όπου ένα ζευγάρι δίνει μάχη για τον έρωτά του χορεύοντας salsa.
  • Η Βασιλική Μιλλούση και ο Μαξίμ Στάντνικ αφήνουν ένα μουσικό αεράκι να τους παρασύρει και έχοντας καλοκαιρινή διάθεση χορεύουν samba.
  • Ο Έντουαρντ Στεργίου και η Ελισάβετ Μαντάνη ενώνονται σε ένα Βιεννέζικο Βαλς και αναδεικνύουν τον μεγάλο έρωτα ενός άντρα για όλες τις γυναίκες.
  • Η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Γεράσιμος Μοσχόπουλος παρουσιάζουν ένα παθιασμένο Argentine Tango, σε μία έντονη χορευτική στιγμή.
  • Η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Αλέξανδρος Μπαχάριεφ αναβιώνουν ένα σχολικό ρομάντζο χορεύοντας street.
  • Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Μαρία Καμμενίδη χορεύουν tango, κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου, με πολλές κακές συνήθειες.
  • Ο Dominic Stars και η Ειρήνη Λιναρδή μας παρασύρουν σε ένα πολύ τρυφερό American Smooth.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Καγιά! Τι θα γίνει με DWTS; (video)

Βίκυ Καγιά: 9+1 outfits που χρησιμοποιεί στην καθημερινότητα της και εμείς λατρέψαμε

Βίκυ Καγιά: Η σχέση της με τη Ζενεβιέβ και η... «χείρα βοηθείας» στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved