Βίκυ Καγιά: Η σχέση της με τη Ζενεβιέβ και η... «χείρα βοηθείας» στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Η σχέση της με τη Ζενεβιέβ και η... «χείρα βοηθείας» στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Η Βίκυ Καγιά έδωσε μία εφ' όλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ζενεβιέβ Μαζάρι και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την σχέση που έχει σήμερα με την Ζενεβιέβ Μαζαρί, για την Ισμήνη Παπαβλασόπουλου αλλά εξήγησε και τον λόγο που δεν την είδαμε ποτέ ως guest στο GNTM.

Πόσο καιρό έχετε να μιλήσετε με τη Ζενεβιέβ;

Πάρα πολύ. Νομίζω ότι έχουμε να μιλήσουμε τρεις ή τέσσερις μήνες στο Studio Καραμάνος.

Εσύ δεν την είχες προτείνει στο πρώτο GNTM αφού ήταν ήδη στενή σου συνεργάτιδα;

Σωστά. Ήμασταν παλιά συνεργάτιδες. Η Ζενεβιέβ δούλευε στο Fashion Workshop για εννέα χρόνια. Ξεκίνησε ως καθηγήτρια και μετά από πολλή δουλειά από όλους μας έγινε διευθύντρια προγράμματος. Την είχα γνωρίσει πριν από πολλά χρόνια ως βοηθό του Νικόλα Γεωργίου (σ.σ. πετυχημένος στυλίστας).

Μου κάνει εντύπωση που έχετε χαθεί.

Ο κόσμος αλλάζει και παίρνει αντίστοιχες αποφάσεις για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαστε πλέον κοντά. Κάποτε ήμασταν δίπλα δίπλα. Δεν έχει συμβεί όμως κάτι, δεν έχουμε τσακωθεί.

Γιατί λοιπόν δεν σε είδαμε ποτέ ως guest στο GNTM;

Γιατί με κάλεσαν Παρασκευή για Δευτέρα. Με το DWTS την Κυριακή και άλλες δουλειές προγραμματισμένες στο ενδιάμεσο, δεν μπορούσα να προλάβω τελευταία στιγμή. Δεν έγινε εγκαίρως η πρόσκληση, δεν πειράζει. Περίμενα ότι θα υπήρχα στο πλάνο τους, δεν έγινε, τελείωσε. «»

Ισχύει ότι εσύ είχες προτείνει την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου;

Όταν ξεκίνησε το GNTM, είχα κάνει προτάσεις για διάφορα μοντέλα που ζουν στο εξωτερικό: τη Νάσια Μυλωνά που ζούσε στο Μιλάνο, την Ισμήνη που ήταν στο Λος Άντζελες, άλλα κορίτσια που μένουν στο Λονδίνο. Μου είπαν ότι δεν ήθελαν να φέρουν κάποιον από το εξωτερικό. Η Ηλιάνα (σ.σ. Παπαγεωργίου) ήταν ήδη εδώ τότε. Τη βρήκε το κανάλι, τους άρεσε και όντως ήταν πολύ καλή σε αυτό που έκανε. Την επόμενη χρονιά που έγινε η αλλαγή δεν μπορούσαν να τις φέρουν λόγω Covid. Όταν σταμάτησα από το GNTM, ούτε έκανα κάποια πρόταση ούτε μου ζητήθηκε. Αυτό που θέλω να πω εδώ είναι ότι είμαι πολύ περήφανη για τον Γιώργο Καράβα. Ήταν εκπληκτικός στην παρουσίαση του τελικού. He is a natura.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Στάνκογλου: Οι βουτιές του ηθοποιού στη θάλασσα και το επικό post στο Instagram!

Γέννησε η Κλέλια Πανταζή - Η πρώτο φωτό του νεογέννητου μωρού της μέσα από το μαιευτήριο

Φωτεινή Δάρρα: «Περνάω δύσκολα τον κορονοϊό – Νοσεί και η 82χρονη μητέρα μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved