Showbiz

Γιάννης Στάνκογλου: Οι βουτιές του ηθοποιού στη θάλασσα και το επικό post στο Instagram!

Gossip-tv Team

O Γιάννης Στάνκογλου είναι χειμερινός κολυμβητής, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από σχετική ανάρτησή του στα social media, όπου με χιούμορ τραγουδόυσε στην παραλία. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του κοινού, το οποίο τον ακολουθεί σε κάθε του νέο επαγγελματικό βήμα, είτε εκείνο αφορά την τηλεόραση, είτε το θέατρο ή και κάποια νέα κινηματογραφική του παραγωγή.

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την υποκριτική εδώ και πολλά χρόνια και έχει "κερδίσει τις καρδιές" του κοινού, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα, όπου οι ακόλουθοί του είναι εκατοντάδες χιλιάδες. O ηθοποιός έχει πολλά χόμπυ πέρα από την δουλειά του, τα οποία τον βοηθούν να ξεχνιέται απόλυτα, να χαλαρώνει και να γεμίζει και τις λίγες κενές ώρες της ημέρας του.

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι χειμερινός κολυμβητής, μια συνήθεια που ξεκίνησε από την πρώτη καραντίνα και πλέον είναι κάτι που το αγαπάει πολύ. Όπως είχει δηλώσει και σε παλαιότερη συνέντευξή του: "Άρχισα το τρέξιμο, έγινα χειμερινός κολυμβητής στο ξεκίνημα του 2021 .Έχω κάνει 10 μπάνια και προσπαθώ να κάνω πράγματα που δεν έκανα μέχρι τώρα. Η καραντίνα μ' έκανε χειμερινό κολυμβητή"

Πριν από λίγες ώρες, ο ίδιος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα σχετικό βίντεο με τίτλο "Συμβαίνει τώρα", όπου βρίσκεται στην παραλία και απολαμβάνει τις βουτιές του, ακόμα και αν είναι χειμώνας και η θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλή. Ο Γιάννης Στάνκογλου τραγουδάει και παράλληλα απολαμβάνει και το μπάνιο του.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Στάνκογλου: «Πολλά πράγματα δεν περίμενα να τα ακούσω, ήταν φρικιαστικά» (Video)

Δέσποινα Βανδή: Για λίγο αποχωρίστηκε τον Βασίλη Μπισμπίκη και έκανε βραδινή έξοδο με την Μπακοδήμου

Γερμανού σε Στάνκογλου: «Έκλεβες...»- «Συγνώμη, δεν το έκανα συνειδητητά» - Τι συνέβη; (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved