Survivor Spoiler: Η ανακοίνωση Λιανού για τους παίκτες που αποχωρούν: «Δεν άντεξαν να συνεχίσουν»
Media

Survivor Spoiler: Η ανακοίνωση Λιανού για τους παίκτες που αποχωρούν: «Δεν άντεξαν να συνεχίσουν»

Σε κομβικό σημείο φαίνεται πως βρίσκεται το Survivor απόψε (16/1) καθώς θα παρακολουθήσουμε μαζική αποχώρηση παικτών, κυρίως από την Μπλε ομάδα. 

Όπως παρακολουθούμε και στο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε και προβάλλεται, ο Γιώργος Λιανός έρχεται στην άβολη θέση να ανακοινώσει την αποχώρηση όχι ενός, ούτε δύο αλλά πιθανότατα τριών παικτών από την ομάδα των Μαχητών.

«Το Survivor ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτούς και πάνω από τις δυνάμεις τους. Δεν άντεξαν να συνεχίσουν» λέει ο παρουσιαστής και σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η Κρυσταλλία η οποία συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας εδώ και μέρες, ο Σταμάτης Καλαφατάς αλλά και ο Θανάσης Μπέλλος αναμένεται άμεσα να αποχαιρετήσουν τον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, ο Θανάσης Μπέλλος ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα είχε και έναν τραυματισμό στο κεφάλι για τον οποίο χρειάστηκε να κάνει ράμματα, χθες αποκάλυψε:

«Κάποια στιγμή είδα τον εαυτό μου πολύ καταβεβλημένο και τα δάκρυα ήταν για το γεγονός πως δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα μου. Έφτασα μέχρι το σημείο που δεν μπορούσα να παίξω, μόλις κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον οργανισμό μου. Εδώ και δυο μέρες το έχω καταλάβει. Νιώθω πολύ πεσμένος και επειδή όταν νιώθεις πεσμένος και είσαι πράγματι μαχητής και δεν μπορείς να δώσεις αυτό που θέλεις… νιώθεις ένας αδύναμος κρίκος. Σκίζονται τα πάντα μέσα μου. Νομίζω ότι από δω και πέρα θα είμαι σε φθίνουσα πορεία. Οπότε καλύτερα είναι κάποια στιγμή να αποχωρήσω γιατί βλέπω ότι τρόμαξα πάρα πολύ σήμερα με αυτό που ένιωσα. Πραγματικά θα ήθελα τις επόμενες ημέρες να αποχωρήσω. Πραγματικά το λέω».

Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο:

Τώρα μένει να δούμε αν τελικά όντως θα αποχωρήσουν οι τρεις παραπάνω παίκτες από την ομάδα των Μαχητών...

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:
Ελισάβετ Σπανού για Μυριέλλα: «Τόσο ακατανίκητη επιθυμία αισθάνεται για τον Γιώργο;»

Survivor: «Έσκασε» βόμβα ο Κατσαούνης: Ο Μαρτίκας θέλει να εναντιωθούμε στα κορίτσια

Survivor: Οι Διάσημοι κατέκτησαν την νίκη στο αγώνισμα επάθλου στο παρά τσακ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved