Survivor: Σάκης-Μαριαλένα γνωρίζονται πολύ καλά με Πελαγία-Καβακάκη! Οι φωτό που το αποδεικνύουν!
Media

Survivor: Σάκης-Μαριαλένα γνωρίζονται πολύ καλά με Πελαγία-Καβακάκη! Οι φωτό που το αποδεικνύουν!

Survivor: Και ενώ αναμένουμε όλοι την άφιξη στον Άγιο Δομίνικο του Γιώργου Καβακάκη για να ζήσουμε δυνατές συγκινήσεις όπως πέρυσι με Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη, φέρνουμε στο φως τη δυνατή φιλία που συνδέει όλους τους παραπάνω!

Ναι, καλά διαβάσατε! Ο Γιώργος Καβακάκης σίγουρα θα μπει "διαβασμένος" στο παιχνίδι επιβίωσης αφού γνωρίζει εδώ και καιρό τον περυσινό νικητή του Survivor και τη σύντροφό του Μαριαλένα που έφτασε και εκείνη μέχρι το τέλος του περυσινού κύκλου.

Ο γοητευτικός Γιώργος ο οποίος, σύμφωνα με τα τελευταία spoilers που κυκλοφορούν "πετάει" για Άγιο Δομίνικο, ο οποίος είναι ζευγάρι με την Πελαγία Καζολέα η οποία ήδη ζει σε σκληρές συνθήκες στην παραλία των Μαχητών, είναι καλός φίλος του Σάκη και της Μαριαλένας όπως βέβαια και η σύντροφός του, η Πελαγία, η οποία αναμένεται να πάθει... σοκ με την ξαφνική εμφάνιση του καλού της στην παραλία των Μαχητών.

Όχι πως δεν γνωρίζει ότι ο Γιώργος της, ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι αφού μαζί έκαναν την αίτηση για να μπουν στο Survivor, όμως δεν γνωρίζει ακριβώς το πότε, όπως δεν το γνωρίζουμε και εμείς.

Πάντως, Σάκης Κατσούλης και Γιώργος Καβακάκης αλλά και Πελαγία με Μαριαλένα έχουν πολλά κοινά χόμπι και κοινούς επαγγελματικούς στόχους. Λατρεύουν τη γυμναστική, είναι τρόπος ζωής για όλους, έχουν κοινούς κώδικες επικοινωνίας και φυσικά κάνουν πολλή παρέα.

Δείτε φωτογραφίες που αποδεικνύουν τη δυνατή φιλία που υπάρχει ανάμεσά τους:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Νέα ιστορία αγάπης σαν Μαριαλένα-Σάκη! Μπαίνει στο παιχνίδι ο σύντροφος της Πελαγίας!

Survivor: Οι έρωτες, τα πάθη και οι χωρισμοί των γυναικών του ριάλιτι

Παππάς: Η συνάντηση με Σάκη – Μαριαλένα μετά το Bachelor και η αποκάλυψη του για την Αθηνά New York

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved