Σπύρος Παπαδόπουλος: «Πήγα σε δραματική σχολή για μια όμορφη κοπέλα, που μου άρεσε»
Media

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Πήγα σε δραματική σχολή για μια όμορφη κοπέλα, που μου άρεσε»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και για την πορεία του στην τηλεόραση. 

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους παρουσιαστές, που ο κόσμος τον έχει συνδυάσει με την εκπομπή "Στην υγειά μας", που είχαμε συνηθίσει ως συντροφιά πολλών ετών, με πλήθος επώνυμων καλεσμένων και υπέρμετρο κέφι.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ2 "Η ζωή είναι στιγμές" και "άνοιξε την καρδιά του" στους τηλεθεατές, μιλώντας για την παιδική του ηλικία, τα πρώτα του χρόνια στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και την τηλεόραση, που του άλλαξε την ζωή ολοκληρωτικά. Ο ίδιος συμπληρώνει 45 και πλέον χρόνια καριέρας και το χαίρεται όσο ποτέ άλλοτε, δεδομένου ότι ποτέ δεν είδε την δουλειά του σαν αγγαρεία και κάθε μέρα έβρισκε ακόμα έναν επιπλέον λόγο, για να χαμογελάει.

Για τα παιδικά του χρόνια και τον πατέρα του, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συνήθως έψαχνε για δουλειά λόγω κοινωνικών φρονημάτων. Έφυγε με τα πόδια γιατί δεν είχε να πάρει λεωφορείο και πήγε στην Κυψέλη και ξαναγύρισε με τα πόδια. Έκανε ότι δεν στενοχωριέται αλλά ήταν θλιμμένα τα μάτια του. Είχε ωραία μάτια ο πατέρας μου, σαν τη θάλασσα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ… Πιο λαμπερά μάτια δεν έχω ξαναδεί γυρίζει από τη δουλειά Παραμονή Χριστουγέννων. Είχε κερδίσει σε ένα λαχείο 5.000€ πήραμε για πρώτη φορά δέντρο, κουραμπιέδες»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ο ίδιος αποδίδει μέχρι και σήμερα πολλά πράγματα στη μοίρα, καθώς, όπως ανέφερε, τα περισσότερα πράγματα στη ζωή του, του ήρθαν εντελώς τυχαία και κατάφερε να πετύχει το κάτι παραπάνω: «Σαν παραμύθι είναι. Συνειδητοποίησα ότι για εμένα έχουν αποφασίσει οι συμπτώσεις. Ερήμην μου σχεδόν χωρίς να έχω καμία συμμετοχή. Εγώ πήγα για ενημέρωση στη σχολή και τα ωραία κορίτσια είχα μία αδυναμία από μικρός».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο άγνωστος γάμος, η περιπέτεια με τον καρκίνο και το ξαφνικό τέλος της εκπομπής

Σπύρος Παπαδόπουλος: Έχει γκριζάρει πολύ και είναι πιο γοητευτικός από ποτέ - Η έξοδος στο κέντρο

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Πλάνα για την τηλεόραση δεν θέλω να υπάρχουν ήταν μια τρέλα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved