Survivor: Χαμός στην καλύβα των Διασήμων – Άγρια επίθεση στον Βαλάντη - «Είναι χυδαίο»
Media

Survivor: Χαμός στην καλύβα των Διασήμων – Άγρια επίθεση στον Βαλάντη - «Είναι χυδαίο»

Survivor: Στο νέο επεισόδιο, η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη στην καλύβα των Διασήμων μετά το πρώτο συμβούλιο.

Ο Βαλάντης βρίσκεται στην απομόνωση, ακόμα και οι φίλοι που απέκτησε στον Άγιο Δομίνικο του γυρνούν την πλάτη.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο, είδαμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να ξεσπά σε κλάματα όταν η ψηφοφορία βρισκόταν σε εξέλιξη με αποτέλεσμα να αποχωρήσει συνοδεία του Γιωρίκα Πιλίδη και της Βρισηίδα Ανδριώτου από το συμβούλιο.

«Ωραίος άνθρωπος είσαι» τόνισε η Μυριέλλα Κουρεντή στον Βαλάντη.

«Είσαι απαράδεκτος με αυτό που είπες! Ντροπή» ανέφερε η Αθηνά Ευμορφιάδη. «Καλά δεν είμαστε; Γιατί δημιουργείς τέτοια θέματα ρε συ, Βαλάντη;».

Έχοντας έτσι σύσσωμη την ομάδα των Διασήμων απέναντι του, μετά το συγκεκριμένο σχόλιο.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επέστρεψε στη θέση της. «Μετά την τοποθέτηση μου, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε κάτι που, αν θέλει μπορεί να το πει, εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε κατά λέξη μια φράση… Επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου, αν θέλει μπορεί να πει τι είπε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ευριδίκη Παπαδοπούλου με τον τραγουδιστή να μην θέλει να επαναλάβει στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό την φράση του. Ο Βαλάντης ανέφερε: «Έχω περάσει πάρα πολλά πράγματα κι εγώ, οπότε δεν θέλω να τοποθετηθώ γιατί είναι ένα πολύ λεπτό θέμα και δεν έχω τέτοια διάθεση. Ζήτησα συγγνώμη».

Στο trailer του σημερινού (17/1) επεισοδίου, λίγο ή πολύ, βασίζεται στο γνωστό τραγουδιστή και σε όσα ανέφερε στο συμβούλιο και όχι μόνο.

H Ευρυδίκη αναφέρει ότι αυτό που έκανε ο Βαλάντης είναι χυδαίο! Ακόμα και ο πιο ήρεμος ο Θανάσης Βισκαδουράκης του την λέει κατάμουτρα! Ο Βαλάντης κάθεται σε μια γωνιά και η Ευρυδίκη ακούγεται να λέει «είναι κακός, έχει πονηριά, έχει διχασμό μέσα του… Δεν θέλω ούτε να με βλέπει, ούτε να μου μιλάει…» με τη Μυριέλλα Κουρεντή να προσθέτει πως κανείς πια δε θέλει να τον πλησιάσει!

Στο συμβούλιο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επιτίθεται λεκτικά στο Βαλάντη αλλά και οι Μαχητές στρέφονται εναντίον του τραγουδιστή!

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η Κουρεντή κατά Βαλάντη: «Πρότεινε στα κορίτσια της ομάδας να κάνουν ψεύτικο love story»

Survivor: Η απίθανη στιχομυθία μεταξύ Κουρεντή και Βαλάντη άφησε άφωνο το τηλεοπτικό κοινό!

Survivor: Οι Μαχητές τρόλαραν τους Διάσημους με τις μιμήσεις τους και «λιώσαμε» από τα γέλια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved