Media

Survivor: Οι Μαχητές τρόλαραν τους Διάσημους με τις μιμήσεις τους και «λιώσαμε» από τα γέλια!

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (16-1) είδαμε πολλές εκπλήξεις, με αποχωρήσεις που δεν περιμέναμε, αλλά και με "μιμήσεις", που μας προκάλεσαν πολύ γέλιο. 

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και μας έχει δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, με τις εξελίξεις να τρέχουν πολύ γρήγορα.

Στο σημερινό επεισόδιο, (16-1), αν και οι Μαχητές βρέθηκαν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη, μετά την τριπλή αποχώρηση των παικτών από την ομάδα τους, παρ' όλα αυτά, προσπάθησαν να περάσουν πολύ ευχάριστα την ώρα τους και μιμήθηκαν πολλούς από τους παίκτες των Διασήμων. Ο Γιώργος Κατσαούνης μιμήθηκε τον Θανάση Βισκαδουράκη, ο Γιάννης τον Βαλάντη και η Άσπα την Ευρυδίκη.

Οι μιμήσεις συνεχίστηκαν και στο συμβούλιο του νησιού, με την Σοφιάννα να μιμείται την Βρισηίδα και την φωνή της, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι, που στάθηκαν στη σχέση της Μυριέλλας και του Γιώργου, όπου και εκεί είδαμε ότι οι υπόλοιποι παίκτες, έχουν αντιληφθεί πλήρως το τι συμβαίνει και το πως συνεννοούνται μεταξύ τους. Οι σκηνές ήταν απείρου κάλλους και μας προκάλεσαν πολύ γέλιο, που φυσικά το είχαμε ανάγκη

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε παρακάτω το βίντεο από το συμβούλιο του νησιού:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Αιχμές για την Κουρεντή- Ευμορφιάδη: «Μάλλον είναι πολύ καλή και έξυπνη ηθοποιός»

Survivor: Κατέρρευσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μετά τη νίκη του στην ατομική ασυλία!

Survivor: Παρά τις απώλειες, οι Μαχητές συνέτριψαν τους Διασήμους με double score!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved