Media

Survivor: Κατέρρευσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μετά τη νίκη του στην ατομική ασυλία!

Gossip-tv Team

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor (16-1) είδαμε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να κερδίζει την ατομική ασυλία, αν και είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι του. 

Όσο περνούν οι εβδομάδες, βλέπουμε ότι οι εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης πρωταγωνιστούν και οι τραυματισμοί των παικτών, γίνονται όλο και περισσότεροι.

Μετά από την συντριπτική νίκη των Μαχητών στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, παρακολουθήσαμε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας, ο οποίος αφορούσε την ομάδα των Διασήμων. Όλοι οι παίκτες αγωνίστηκαν, δεδομένου ότι το αγώνισμα απαιτούσε ισορροπία και ο νικητής μας άφησε όλους "άφωνους".

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, παρά τον σοβαρότατο τραυματισμό του στο πόδι του, κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία και είναι και εκείνος, που στο συμβούλιο του νησιού θα πρέπει να υποδείξει κάποιον υποψήφιο για αποχώρηση. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μετά τη νίκη του, έπεσε στο έδαφος, μιας και δεν μπορούσε να κρατήσει άλλο την ισορροπία του και κατέρρευσε. Ο ίδιος μάλιστα είπε: "Θέλω να βάλω τα κλάμματα τώρα, δεν μπορούσα άλλο."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Παρά τις απώλειες, οι Μαχητές συνέτριψαν τους Διασήμους με double score!

Survivor: Η ανακοίνωση του Λιανού έκανε τους Μαχητές να λυγίσουν!

Survivor: Οι Διάσημοι μετρούν τραυματίες- Λύγισε η Κουρεντή: «Εχθές υπέφερα, είμαι μελανιασμένη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved