Media

Survivor: Η ανακοίνωση του Λιανού έκανε τους Μαχητές να λυγίσουν!

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (16-1), ο Γιώργος Λιανός προέβη σε ορισμένες ανακοινώσεις, αφήνοντας τους παίκτες με το στόμα ανοιχτό, μιας και δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι γινόταν. 

Είναι ίσως η πιο δύσκολη σεζόν του Survivor, κάτι που το είχε πει και ο Γιώργος Λιανός από την αρχή, μιας και ο πήχης των απαιτήσεων έχει ανέβει πολύ ψηλά και οι παίκτες πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους, για να κατακτήσουν τον στόχο τους.

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor (16-1) είδαμε Μαχητές και Διασήμουν να λυγίζουν και με δυσκολία να μπορούν να διαχειριστούν τις καθημερινές κακουχίες. Οι Διάσημοι είχαν ήδη πολλούς τραυματίες, αλλά και οι Μαχητές έδειχναν πιο αδύναμοι από ποτέ. Ο Θανάσης Μπέλλος, από την ομάδα των Μαχητών μάλιστα, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμεντώπισε και εξακολουθεί να τον θέτει εκτός αγωνισμάτων, λέγοντας ότι: " Στο παιχνίδι με το μπάσκετ που κάναμε, πονούσα πάρα πολύ μέσα στο στήθος μου σε κάθε βήμα που έκανα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει ο πρώτος αγώνας ασυλίας για αυτήν την εβδομάδα, ο Γιώργος Λιανός προέβη σε μια ανακοίνωση, αρκετά δυσάρεστη για την ομάδα των Μαχητών. Ο ίδιος είπε: " Το Survivor είναι ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι παγκοσμίως. Θέλει υπομονή, δύναμη, θέληση, αντοχή και επιμονή στον τελικό στόχο. Ξεκινάμε τον σημερινό αγώνα ασυλίας, με πολλές ελείψεις από την ομάδα των Μαχητών. Η Κρυσταλία Κουτσιμάνη, για ιατρικούς λόγους, δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι, ενώ ο Θανάσης Μπέλλος και ο Σταμάτης Καλαφατάς δεν άντεξαν να συνεχίσουν, καθώς όλο αυτό ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους. Θέλω να ενημερώσω ότι στο νησί υπάρχουν παίκτες, οι οποίοι είναι έτοιμοι για όλα και θα μπουν πολύ σύντομα, ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν οι ελλείψεις."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Η ανακοίνωση αυτή έκανε τους Μαχητές να λυγίσουν και να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Η Ασημίνα είπε ότι η περίμενε την Κρυσταλλία να γυρίσει στο νησί και να αγωνιστεί ξανά, καθώς την ένιωθε σαν μητέρα. Η ίδια δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της και αποχαιρέτησε με αυτόν τον τρόπο, τους τρεις παίκτες, που ταυτόχρονα αποχώρισαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι Διάσημοι μετρούν τραυματίες- Λύγισε η Κουρεντή: «Εχθές υπέφερα, είμαι μελανιασμένη»

Αιμίλιος Χειλάκης: «Το να πάω σε ριάλιτι, εγώ δεν θα το έκανα» (video)

Survivor: Ξέσπασε η αδερφή του Πεταλωτή: «Ο αδερφός μου δεν πρόκειται να μπει στο παιχνίδι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved