Media

Survivor: Ξέσπασε η αδερφή του Πεταλωτή: «Ο αδερφός μου δεν πρόκειται να μπει στο παιχνίδι»

Gossip-tv Team

Survivor: Ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής, δημοσιογράφος και εκδότης ο οποίος ζει μόνιμα στις Σέρρες έχει δει το όνομά του να φιγουράρει στα media καθώς είναι ο τελευταίος σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή πριν εκείνη βρεθεί στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε δηλώσει για την πρώην σύντροφό του, Μυριέλλα Κουρεντή«Με τη Μυριέλλα γνωριστήκαμε τον Ιούλιο που μας πέρασε όταν ανέβηκε Σέρρες για τις ανάγκες της παραστάτης που έπαιζε. Ήρθαμε κοντά, βγαίναμε. Ταξιδέψαμε και περάσαμε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμάω και σέβομαι πολύ. Τον Σεπτέμβριο, για δικούς μας λόγους, αποφασίσαμε να το λήξουμε».

Και πρόσθεσε: «Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, λόγω της υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί και είμαστε περισσότερο σπίτι, παρακολουθώ το Survivor! Η Μυριέλλα, όπως την γνώρισα, έτσι είναι και μέσα στο παιχνίδι. Πολύ αγωνιστική και δυνατή και έχει πολλά να δώσει».

Ωστόσο πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μπαίνει στο Survivor ως παίκτης, όμως η αδερφή του έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός spoiler: Η πρώτη αντίδραση των Βρουλάκηδων μετά τη δολοφονία του Πετρή και η κηδεία

Ελισάβετ Σπανού για Μυριέλλα: «Τόσο ακατανίκητη επιθυμία αισθάνεται για τον Γιώργο;»

Άκρως αποκαλυπτικός ο Γιάννης Μπέζος: «Κι εγώ μπορεί να έχω καταχραστεί τη θέση μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved