Media

Survivor: Οι Διάσημοι μετρούν τραυματίες- Λύγισε η Κουρεντή: «Εχθές υπέφερα, είμαι μελανιασμένη»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (16-1) είδαμε τους Διασήμους να μην μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση με τους τραυματισμένους παίκτες τους, με πολλούς να λυγίζουν. 

Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει για τα καλά και πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά μας, αφού οι τηλεθεατές το έχουν αγκαλιάσει με τον πιο ζεστό τρόπο και το παρακολουθούν ανελιπώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο, αλλά και εξελίξεις.

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor (16-1) ξεκίνησε με την ομάδα των Διασήμων να αναλύει το θέμα των τραυματισμένων παικτών, αλλά και εκείνων που έχουν αρρωστήσει, με τις κακουχίες. Η Ευριδίκη είπε ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και ότι έχουν φτάσει σε σημείο να αγωνίζονται οι ίδιοι παίκτες, με αποτέλεσμα να εξαντλούνται και οι ίδιοι. Πάνω σε αυτήν την άποψη τοποθετήθηκε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: "Έχουμε σακατευτεί, δεν μπορούμε να παίξουμε, θα αποδεκατιστούμε στο τέλος."

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω

Η Μυριέλλα Κουρεντή λύγισε με όλην αυτήν την κατάσταση, μιας και όπως είπε, είχε μπει από την αρχή του παιχνιδιού τραυματισμένη με δυο θλάσεις και όλη αυτή η κατάσταση, με τους συνεχείς στίβους μάχης και τα αγωνίσματα, έχουν επιβαρρύνει την υγεία της. Μάλιστα, η ίδια δήλωσε ανοιχτά και τον φόβο της, για το ότι αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί, θα αναγκαστεί να αποχωρίσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Αιμίλιος Χειλάκης: «Το να πάω σε ριάλιτι, εγώ δεν θα το έκανα» (video)

Survivor: Ξέσπασε η αδερφή του Πεταλωτή: «Ο αδερφός μου δεν πρόκειται να μπει στο παιχνίδι»

Survivor: Σάκης-Μαριαλένα γνωρίζονται πολύ καλά με Πελαγία-Καβακάκη! Οι φωτό που το αποδεικνύουν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved