Μόλις Χθες: Η Μαρία βγαίνει ραντεβού με τον Στέφανο και το μαθαίνει ο Αντώνης
Media

Μόλις Χθες: Η Μαρία βγαίνει ραντεβού με τον Στέφανο και το μαθαίνει ο Αντώνης

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (18/1), η βράβευση μίας ζωγραφιάς της Κατερίνας στο σχολείο θα αποτελέσει αφορμή για να βρεθούν όλοι μαζί.

Όλοι εκτός από τον Σπύρο που δεν θα καταφέρει να παραστεί και θα προσπαθήσει να μην τα καταφέρει ούτε ο Μιχάλης. Η Λουίζα υπογράφει τελικά για την εξαγορά των ξενοδοχείων Ρομπερτίνι. Η Μαρία βγαίνει ραντεβού με τον Στέφανο, γεγονός που θα μάθει ο Αντώνης. Η Κέλλυ, ο Χρήστος και τα παιδιά στο Ίδρυμα είναι αναστατωμένοι με την υπόθεση του Στάθη. Ο Θωμάς, στην προσπάθειά του να βοηθήσει, θα κάνει ένα λάθος που ίσως αποβεί μοιραίο. Η Κορίνα αφήνεται στον έρωτα του Άλκη ο οποίος όμως συνεχίζει να την προβληματίζει. Σε μία έκθεση της Κατερίνας, η Λουίζα βρίσκεται μπροστά σε μια αποκάλυψη που θα την αφήσει απόλυτα σοκαρισμένη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Ο Σπύρος συνεχίζει να εκβιάζει τον Αντώνη που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Η Μαρία αποκαλύπτει στον Μιχάλη τις υποψίες της για τον Αντώνη, κι εκείνος ζητά εξηγήσεις από τον πατέρα του. Ένα πορτραίτο της Λουίζας, που είχε κάνει στο παρελθόν ο Μιχάλης, φτάνει στα χέρια της και ξυπνά αναμνήσεις της μεγάλης αγάπης που είχαν. Ο Άλκης ζητά από τη Λήδα να φύγει και να επιστρέψει σπίτι της, αλλά εκείνη δεν θέλει και προσπαθεί να τον μεταπείσει. Όταν όμως τον βλέπει με την Κορίνα, όλα αλλάζουν. Ο Στέφανος έρχεται στον Πόρο και ξαναβρίσκεται με τον φίλο του τον Χρήστο μετά από χρόνια, αλλά δεν του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο της επιστροφής του. Οι υποψίες του Αχιλλέα για τον Αντώνη γίνονται αιτία να τσακωθεί με τη Χριστίνα και η σχέση τους θα κινδυνεύσει. Ο Στάθης δέχεται μια ακόμη πρόκληση από τον Διονύση, που θα καταλήξει άσχημα.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Η Έλενα προειδοποιεί τη Λουίζα ότι εάν ξανασυναντήσει τον Μιχάλη θα της κάνει κακό

Μόλις Χθες: Ο Αντώνης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο - Αποκλειστικά στιγμιότυπα από το επεισόδιο

Μόλις Χθες: Ο Σπύρος μαθαίνει για την επιστροφή του Στέφανου στο νησί και αναστατώνεται

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved