Survivor: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η ηλικία, τα καλλιστεία, ο καρκίνος και το εντυπωσιακό σπίτι
Media

Survivor: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η ηλικία, τα καλλιστεία, ο καρκίνος και το εντυπωσιακό σπίτι

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι μια από τους  παίκτες της ομάδας των Διάσημων του Survivor 5 που με την έντονη προσωπικότητά της βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, ενώ εκπλήσσει και με τις αθλητικές της επιδόσεις.

Έστω και λίγο να αγαπάς τη μόδα, τη συγκεκριμένη γυναίκα την ξέρεις και την λατρεύεις! Διάσημη για τη συμμετοχή της στο «Μy Style Rocks», όμορφη και δυναμική, τρέλαινε τον κριτή Λάκη Γαβαλά με τις τολμηρές στιλιστικές της επιλογές σε βαθμό που δεν του άφηνε άλλη επιλογή από το να βάζει μόνο 5άρια σε κάθε της εμφάνιση! Σε ηλικία 18 ετών συμμετείχε στα Playmate, αλλά αποφάσισε να μην αφιερωθεί στο modelling, καθώς δεν ταίριαζε στον χαρακτήρα της. Δέκα χρόνια μετά πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που την άλλαξε, την έκανε ατρόμητη μπροστά σε κάθε εμπόδιο της ζωής. Για αυτό ακριβώς τον λόγο δήλωσε πως το Survivor θα είναι για εκείνη μια… πολύ εύκολη υπόθεση!

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι 35 ετών Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι

Αποφοίτησε από το τεχνικό λύκειο και σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική

Στα 18 ετών πήρε μέρος στα καλλιστεία ομορφιάς Playmate.

Πολύ γρήγορα κατάλαβε πως ο χώρος του modelling δεν της ταίριαζε και έτσι αποφάσισε να τον εγκαταλείψει!

Δέκα χρόνια αργότερα, ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο, τον οποίο όμως κατάφερε να νικήσει

Σε ηλικία 27 ετών διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin, στο τρίτο στάδιο και παραλίγο να χάσει τη ζωή της.

Το γεγονός αυτό της έδωσε τεράστια δύναμη και αυτοπεποίθηση. «Όταν έπεσαν τα μαλλιά μου μια σκέψη ήταν να κυκλοφορώ με περούκα. Τελικά δεν το έκανα. Αναρωτιόμουν γιατί να κάνω κάτι τέτοιο, δεν χρειάζεται να καλύψω κάτι. Βαφόμουν και έβγαινα έξω. Ακόμη και όταν μου είχε μείνει μόνο μία βλεφαρίδα την έβαφα και αυτήν. Εγώ αισθανόμουν όμορφη και αυτό ήταν αρκετό. Σήμερα απολαμβάνω την κάθε μου στιγμή, αφού αξιολογώ τις προτεραιότητές μου με εντελώς διαφορετικό τρόπο απ' ότι παλιότερα. Εργάζομαι σε κομμωτήριο, έχω ενδιαφέροντα, διασκεδάζω όπως κάθε κορίτσι της ηλικίας μου. Κατάλαβα ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας», είχε πει η ίδια στο bestrong.org.

Είχε συμμετάσχει στο J2US του 2020 με coach τον Τριαντάφυλλο.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ζει σε ένα άνετο και μοντέρνο σπίτι το οποίο έχει διακοσμήσει μόνη της και σίγουρα τα υπέροχα αντικείμενα του σπιτιού της θα σας ενθουσιάσουν!

Δείτε την παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Αποκάλυψη Πρωινού! Η φράση που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη και κόπηκε στο μοντάζ!

Survivor: «Χείμαρρος» ο πατέρας της Ευρυδίκης: Απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Βαλάντης στην κόρη μου

Survivor: Υποψήφιος για αποχώρηση ο Βαλάντης- Πλάνταξε η Ευρυδίκη στο κλάμα με όσα της είπε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved