Media

Survivor: Υποψήφιος για αποχώρηση ο Βαλάντης- Πλάνταξε η Ευρυδίκη στο κλάμα με όσα της είπε!

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού (16-1) είδαμε τις εντάσεις να κορυφώνονται, με την Ευριδίκη να ξεσπά σε κλάματα, μετά από τα λεγόμενα του Βαλάντη για την υγεία της. 

Όσο περνάει ο καιρός, βλέπουμε τις εντάσεις να μεγαλώνουν και να εδραιώνονται στον Άγιο Δομίνικο, κάνοντας το τηλεοπτικό κοινό να απορεί για το τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor (16-1) παρακολουθήσαμε το συμβούλιο του νησιού, με τους παίκτες να μην μπορούν να συγκρατήσουν τις απόψεις τους, με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλές κόντρες ανάμεσά τους. Ο Βαλάντης, σύμφωνα με την ετυμηγορία των υπόλοιπων Διασήμων, είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για την εβδομάδα. Ο ίδιος, σχολίασε στην Ευριδίκη Παπαδοπούλου κάτι για την υγεία της και εκείνη δεν μπόρεσε να μην αντιδράσει σε αυτό. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, έφυγε από το συμβούλιο και με το που επέστρεψε, ο Γιώργος Λιανός την ρώτησε τι ακριβώς συνέβη, με εκείνη να απαντά:

«Μετά την τοποθέτησή μου, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε... αν θέλει μπορεί να το πει γιατί εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε αυτολεξεί μια φράση κι επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου... Αν θέλει μπορεί να το πει τι είπε»

Εκείνη τη στιγμή και σε πολύ τεταμένο κλίμα, ο Βαλάντης απάντησε: "Όχι, έχω περάσει πολλά πράγματα και εγώ και δεν θέλω να τοποθετήθώ, γιατί είναι πολύ λεπτό το θέμα. Της ζήτησα συγγνώμη. Αυτό που έζησα σήμερα, δεν θέλω να το ξαναζήσω"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η Κουρεντή κατά Βαλάντη: «Πρότεινε στα κορίτσια της ομάδας να κάνουν ψεύτικο love story»

Survivor: Η απίθανη στιχομυθία μεταξύ Κουρεντή και Βαλάντη άφησε άφωνο το τηλεοπτικό κοινό!

Survivor: Οι Μαχητές τρόλαραν τους Διάσημους με τις μιμήσεις τους και «λιώσαμε» από τα γέλια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved