Τζώρτζης Μονογυιός: Ράκος η σύζυγός του - Ενημερώθηκε για τον θάνατό του και ξέσπασε σε λυγμούς
Media

Τζώρτζης Μονογυιός: Ράκος η σύζυγός του - Ενημερώθηκε για τον θάνατό του και ξέσπασε σε λυγμούς

Χθες, 17 Ιανουαρίου, η σύντροφός του Τζώρτζη Μονογυιού,  Αθηνά Κοντοπάνου, ενημερώθηκε για τον θάνατό του λίγες μόλις ώρες πριν την κηδεία του στην Μύκονο.

Σοκ έχει προκαλέσει το τραγικό τροχαίο το βράδυ της Πέμπτης (13-1) στην παραλιακή λεωφόρο, στο ύψος της Βούλας. Ο 45χρονος οδηγός του πολυτελούς οχήματος, Τζώρτζης Μονογυιός, έχασε τη ζωή του, ενώ η σύζυγός του νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Η Αθηνά νοσηλεύεται με πολύ σοβαρά τραύματα στα πόδια στο νοσοκομείο.

Χθες η οικογένεια και οι γιατροί αποφάσισαν να της ανακοινώσουν την θλιβερή είδηση για την απώλεια του Τζώρτζη Μονογυιού.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του STAR, η γυναίκα του που ήταν συνοδηγός στο τροχαίο δυστύχημα έμαθε ότι ο άντρας της έχασε τη ζωή του και ξέσπασε σε λυγμούς! Μάλιστα, ζήτησε να βγει από το νοσοκομείο, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του και να τον αποχαιρετήσει…

Να σας υπενθυμίσουμε ότι από τα στοιχεία που συνέλεξαν αξιωματικοί της Τροχαίας, δεν προκύπτουν ίχνη φρεναρίσματος πριν από τη μοιραία πρόσκρουση του αυτοκινήτου σε δένδρο. Σημειώνεται, δε, πως οι αρχές εκτιμούν πως στο οδόστρωμα έχουν ενδεχομένως εντοπίσει κάποια ίχνη υπερστροφής.

Στο νησί, από όπου καταγόταν ο αδικοχαμένος άνδρας, θα βρεθούν σήμερα η οικογένεια και φίλοι του για να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του star!

Διαβάστε επίσης

Τζώρτζης Μονογυιός: Σήμερα στη Μύκονο η κηδεία του – Συντετριμμένη η οικογένειά του (Video)

Τζώρτζης Μονογυιός: Το τροχαίο στα 20 που του είχε αλλάξει τη ζωή και ο χαμός του κολλητού του φίλου

Τζώρτζης Μονογυιός: Οι δύσκολες στιγμές της αδερφής του και η αποκάλυψη για τη μητέρα του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved