Τζώρτζης Μονογυιός: Το τροχαίο στα 20 που του είχε αλλάξει τη ζωή και ο χαμός του κολλητού του φίλου
Showbiz

Τζώρτζης Μονογυιός: Το τροχαίο στα 20 που του είχε αλλάξει τη ζωή και ο χαμός του κολλητού του φίλου

Τζώρτζης Μονογυιός:  Από τα παιδικά χρόνια με τους γονείς και την αδερφή του, που έγινε βουλευτής της ΝΔ, σε ριάλιτι τηλεπαιχνίδι που τον έκανε ευρύτερα γνωστό και στη συνέχεια επιχειρηματίας στη Μύκονο να δημιουργεί τη δική του οικογένεια, με τη γυναίκα της ζωής του

Εκείνη που πριν από ένα 24ωρο σώθηκε από θαύμα. Όταν η Ferrari που μόλις είχε αγοράσει και οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός έφυγε από τον δρόμο και «καρφώθηκε» σε δέντρο, με αποτέλεσμα ο 42χρονος να σκοτωθεί ακαριαία.

Για την Κατερίνα Μονογυιού, ο 42χρονος ήταν από τότε που θυμάται τον εαυτό της, εκτός από αδερφός και φίλος. Εκείνος που την έκανε να αισθάνεται ασφάλεια, ο άνθρωπος που βρισκόταν στο πλευρό της, από τα πρώτα χρόνια μέχρι το γάμο της, το 2016, που είχε γίνει θέμα συζήτησης

Στα 20 χρόνια της ζωής του, η ζωή του σώζεται από θαύμα σε τροχαίο δυστύχημα στη Μύκονο. Ήταν 5 Μαΐου του 2000, όταν η μηχανή που οδηγούσε με συνεπιβάτη έναν 20χρονο φίλο του από το στρατό, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που έκανε αναστροφή. Ο Τζώρτζης Μονογυιός σώθηκε χάρη στο κράνος που φορούσε αλλά, ο συνομήλικος φίλος του ξεψύχησε, στο σημείο όπου μέχρι σήμερα υπάρχει εικονοστάσι.

Μετά το σοκ ο Τζώρτζης Μονογυιός σπουδάζει πληροφορική και το 2003 μπαίνει σε ριάλιτι τηλεπαιχνίδι. Από την αρχή, κεντρίζει τα βλέμματα, με τη σχέση που αναπτύσσει με συμπαίκτριά του, να προκαλεί σχόλια και να ανεβάζει τα ποσοστά τηλεθέασης. Είναι 23 ετών και είναι η εποχή που ο ίδιος είναι πιο γνωστός από την αδερφή του.

Όπως λένε άνθρωποι που τον γνώρισαν και τον έζησαν στο παιχνίδι, ο Τζώρτζης Μονογυιός ξεχώριζε για τον αυθορμητισμό και το πηγαίο του χιούμορ. Με την είδηση του θανάτου του, να πέφτει και σε εκείνους σαν κεραυνός εν αιθρία.

Τα επόμενα χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας επιστρέφει στη Μύκονο και ανοίγει κατάστημα με επώνυμα ρούχα. Γίνεται πετυχημένος επιχειρηματίας και δείχνει να απολαμβάνει την επιτυχία της αδερφής του. Με αποκορύφωμα την εκλογή της, στην Βουλή, στις εκλογές του 2019.

Ένα χρόνο μετά την εκλογή της αδερφής του, ο Τζώρτζης Μονογιός παντρεύεται την Αθηνά Κοντοπάνου και κάνουν όνειρα για το μέλλον και την ανατροφή των δύο παιδιών τους. Η μοίρα όμως ήταν τραγική.

Ο 42χρονος σκοτώθηκε και η Αθηνά Κοντοπάνου νοσηλεύεται τραυματισμένη, αλλά ευτυχώς εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο με τους γιατρούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Live News

Διαβάστε επίσης

Υπάτιος Πατμάνογλου: Το συγκλονιστικό μήνυμα για το δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού

Τα φονικά τροχαία και οι διάσημοι Έλληνες που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο

Τζώρτζης Μονογυιός: Οι δύσκολες στιγμές της αδερφής του και η αποκάλυψη για τη μητέρα του

Συγκλονισμένη η Μενεγάκη: Η γνωριμία με τον Τζώρτζη Μονογυιό και η συνάντηση στη Μύκονο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved