Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα ο Αγαμέμνων από το Fame Story! (Video & Photos)
Media

Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα ο Αγαμέμνων από το Fame Story! (Video & Photos)

Ο Αγαμέμνων τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το το Fame Story μετά από χρόνια έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Mega Καλημέρα!

Τι κάνει σήμερα ο πρώην παίκτης του Fame Story; Έχει αλλάξει στην εξωτερική του εμφάνιση;

Αποκάλυψε με ποιους συμπαίκτες του έχει κρατήσει έως και σήμερα επαφές, ενώ ανέφερε ότι έχει κάνει σπουδές στην Αμερική.

Ο πρώην παίκτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όχι, δεν έχω κρατήσει επαφές ούτε με τον Γιώργο Λιανό, ούτε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Με τον Περικλή Στεργιανούδη έχω κρατήσει επαφές και με τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη, είμαστε καλοί φίλοι και με τους δύο»!

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης τόνισε: «Εγώ είχα πάει στην Αμερική για να σπουδάσω ψυχολογία, αυτό δεν το ξέρει ο περισσότερος κόσμος γιατί και το show τότε προέβαλε μόνο τις πτυχές του θεατρικού Αγαμέμνονα. Αλλά είχα κάνει συζητήσεις με τους συντελεστές της εκπομπής».

Και αποκάλυψε: «Σπούδασα στην Αμερική για 13 χρόνια, πήρα διδακτορικό στην ψυχολογία. Η ειδικότητά μου είναι οι εγκεφαλικές λειτουργίες και αυτόν τον καιρό γράφω ένα σύγγραμμα το οποίο θέλω να εκδώσω»!

Δείτε πως είναι σήμερα αλλά και όλα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή του Mega, Mega Καλημέρα που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη!

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης: Το Fame Story, o Νίκος Μίχας, το bullying και ο γιος του

Μαρτάκης: Το παρασκήνιο της συμμετοχής του στο Fame Story - «Πήγα στη θέση ενός άλλου Κώστα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved