Σαμπρίνα: Το απίστευτο σκηνικό με τον Γονίδη, η σχέση με τον Χαριτοδιπλωμένο και οι κρίσεις πανικού!
Media

Σαμπρίνα: Το απίστευτο σκηνικό με τον Γονίδη, η σχέση με τον Χαριτοδιπλωμένο και οι κρίσεις πανικού!

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Σαμπρίνα σε συνέντευξή της που παραχώρησε στο ΜΕGA Καλημέρα. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις συμβουλές που της έδιναν οι εταιρείες όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του τραγουδιού, αλλά και την απόφαση να φτιάξει μία ροκ μπάντα στην περίοδο της πανδημίας.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας η Σαμπρίνα εκπλήρωσε ένα όνειρο ζωής: έκανε μία ροκ μπάντα, κάτι που πάντα ονειρευόταν και δεν μπορούσε να το κάνει στα μπουζούκια.

«Αυτή είναι η πτυχή του εαυτού μου που δεν έχω επικοινωνήσει, είναι κάτι που αγαπώ πολύ», είπε για την ροκ μπάντα της.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τις συμβουλές που της έδιναν οι εταιρείες όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο.

«Οι εταιρίες μου έλεγαν να γίνω Μπάρμπι ξανθιά. Δεν έχω πρόβλημα, αλλά γενικά στη ζωή μου δεν είμαι έτσι ακριβώς. Δεν βάφομαι σχεδόν ποτέ, είμαι πολύ χαλαρή και ροκ», δήλωσε. Ακόμα και στο σούπερ μάρκετ πήγαινε με κότσο, με τον γιο της να της λέει να βγάλει επιτέλους αυτό το «μπιφτέκι από τα μαλλιά.

«Έχει τύχει να με δυσκολέψουν με τη συμπεριφορά τους. Δεν ήταν σεξουαλική παρενόχληση, αλλά αυτό το υποσχετικό του να γνωριστούμε καλύτερα… Υπάροχυν άνθρωποι που έχουν εκμεταλλευτεί αυτές τις ευκαιρίες. Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση χωρίς να το θέλουν, υπάρχουν κι άλλες που το έχουν χρησιμοποιήσει», είπε.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε κι ένα αστείο σκηνικό από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ με τον Σταμάτη Γονίδη, όταν εκείνη ξεχάστηκε κι έπεσε επάνω της όλο το φωτιστικό.

«Παλαιότερα πάθαινα κρίσεις πανικού και συμβουλευόμουν ένα ψυχίατρο, γύρω στα 24 – 25. Ήταν μία δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Με κυνήγησαν πολύ οι παπαράτσι, τώρα με το Instagram τα βγάζει ο καθένας μόνος του. Υπήρχε συμβουλή των εταιριών να κάνεις ένα ντουέτο και να βγουν φήμες», δήλωσε.

Μάλιστα, η Σαμπρίνα αποκάλυψε πως με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο είχαν σχέση, όταν εκείνη ήταν γύρω στα 19 με 20 χρονών. «Με έναν άνθρωποι που με έχει βάλει στο χώρο, μου έχει δείξει και μου έχει μάθει πράγματα, δεν γίνεται να μην έχουμε καλή σχέση», είπε.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τον γιο της και την απόφαση να μείνει με τον πατέρα του: «Η μαμά θέλει να είναι καλά ο γιος και να κάνει αυτό που του ταιριάζει. Είναι στον Βόλο με τον μπαμπά του. Ο γιος μου επέλεξε να είναι με τον μπαμπά του, γιατί ήθελε να ασχοληθεί και με το μπάσκετ».

Η ίδια δεν νιώθει άνετα μετά το διαζύγιο να προβάλει την ιδιωτική της ζωή, εκτός εάν πρόκειται για άνθρωπο που θα παντρευτεί, γιατί δεν θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση τον γιο της.

Διαβάστε επίσης:

Σαμπρίνα - Λιαδέλης: Ο 17χρονος γιος τους στα χνάρια του πατέρα του! Έγινε μπασκετμπολίστας!

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Το διαζύγιο, η νέα συνεργασία με τη Σαμπρίνα και ο μεγάλος του έρωτας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved