Μονογυιός: Οι πρώτες ανατριχιαστικές εικόνες από το δυστύχημα και τον απεγκλωβισμό της γυναίκας του
Media

Μονογυιός: Οι πρώτες ανατριχιαστικές εικόνες από το δυστύχημα και τον απεγκλωβισμό της γυναίκας του

To Πρωινό έφερε στο φως τις πρώτες συγκλονιστικές εικόνες από τον απεγκλωβισμό της γυναίκας του Τζώρτζη Μονογυιού αλλά και του ίδιου του άτυχου άντρα από το φλεγόμενο αυτοκίνητο!

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Πέμπτης κοντά στα Πηγαδάκια Βούλας, στο ύψος των Αλκυονίδων, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός. Πρόκειται για τον αδερφό της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού.

Ο άτυχος 45χρονος ο είχε αγοράσει μία μέρα πριν το τροχαίο το αυτοκίνηητο και το οδηγούσε για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο πάνω σε δένδρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Ο Γιώργος Λιάγκας την περασμένη Παρασκευή είχε μιλήσει με τον άνθρωπο που τον έβγαλε από το αυτοκίνητο και τους έστειλε κάποιες φωτογραφίες τις οποίες δεν έδειξαν τότε, σήμερα λοιπόν ο άνθρωπος που απεγκλώβισε την Αθηνά, τη σύντροφο του επιχειρηματία έδωσε στο Πρωινό τις παρακάτω ανατριχιαστικές φωτογραφίες. Είναι ο άνθρωπος που έφτασε πρώτος στο δυστύχημα και έβγαλε την Αθηνά και τον Τζώρτζη, όπως ανέφερε ο Λιάγκας!

Στη Μύκονο θα γίνει σήμερα η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο της περασμένης Πέμπτης.

Στο νησί, από όπου καταγόταν ο αδικοχαμένος άνδρας, θα βρεθούν η οικογένεια και φίλοι του για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Δείτε τις εικόνες και το βίντεο!

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζης Μονογυιός: Σε σοβαρή κατάσταση η σύζυγός του, Αθηνά Κοντοπάνου (Video)

Τζώρτζης Μονογυιός: Ράκος η σύζυγός του - Ενημερώθηκε για τον θάνατό του και ξέσπασε σε λυγμούς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved