Ιωάννα Τούνη: Ξεσπά η δικηγόρος του 35χρονου: «Γιατί δεν υποβάλλει μήνυση;»
Media

Ιωάννα Τούνη: Ξεσπά η δικηγόρος του 35χρονου: «Γιατί δεν υποβάλλει μήνυση;»

Η δικηγόρος του 35χρονου που κατηγορήθηκε δημόσια για τη διαρροή του revenge porn βίντεο αποκάλυψε πως προχώρησαν σε δεύτερη μήνυση κατά της Ιωάννας Τούνη!

«Προχωρήσαμε σε δεύτερη μήνυση γιατί ειπώθηκαν νέα πράγματα, συκοφαντικά και ψευδή στη χθεσινή δημοσίευση. Εμείς ελπίζαμε ότι μετά την υποβολή της μήνυσης, θα έπαιρνε η υπόθεση τον δρόμο που της πρέπει, τον δρόμο της δικαιοσύνης, των δικαστηρίων.

Ό,τι έχει να καταμαρτυρήσει κάποιος σε κάποιον άλλον, είτε είναι αστικής φύσεως είτε είναι ποινικής φύσεως, ένας δρόμος υπάρχει για να το κάνει κι αυτός είναι ο δρόμος των δικαστηρίων. Το να κάνουμε δίκες μέσα από το Instagram, το Youtube ή τις πρωινές εκπομπές δεν ταιριάζει σε ένα κράτος δικαίου.

Χθες το βράδυ, η κα Τούνη ανέφερε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Η σεξουαλική εκμετάλλευση για έναν ενήλικα είναι μία μόνο και υπάρχει συγκεκριμένη λέξη, τη γνωρίζετε πολύ καλά» είπε χαρακτηριστικά η δικηγόρος, Σωτηρία Πανουσάκη στο Πρωινό.

Και πρόσθεσε: «Στοιχεία της δικογραφίας δε μπορώ να αναφέρω. Και ούτε πρόκειται να διασύρω την κα Τούνη σε Μέσα ενημέρωσης. Ό,τι έχει να πει ο πελάτης μου για τη βραδιά εκείνη θα το πει στο φυσικό χώρο που είναι τα ελληνικά δικαστήρια. Ο πελάτης μου έχει έναν και μόνο ισχυρισμό: δεν είχε στην κατοχή του το βίντεο αυτό και δεν θα το αναπαρήγαγε πουθενά και σε κανένα. Δεν υπήρχε λόγος να το κάνει»!

Και τέλος έθεσε το ερώτημα: «γιατί δεν έχει υποβάλλει μήνυση εφόσον έχει στοιχεία κατά του πελάτη μου;». Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

H Ιωάννα Τούνη μιλάει πρώτη φορά μετά τη μήνυση από τον άνδρα που κατονόμασε για το ροζ βίντεο!

Ξέσπασε η Καινούργιου: Τη συνδέουν με έναν από τους κατηγορούμενους για τον βιασμό της 24χρονης

Κατερίνα Καινούργιου: «Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, έστειλα μήνυμα στην Ιωάννα Τούνη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved