Media

Ξέσπασε η Καινούργιου: Τη συνδέουν με έναν από τους κατηγορούμενους για τον βιασμό της 24χρονης

Gossip-tv Team

Super Κατερίνα: Ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της σήμερα (18/1) η Κατερίνα Καινούργιου, λόγω των σχολίων στα social media.

Οι χρήστες των social media την συνδέουν με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη επειδή ανέφερε στον αέρα πως γνωρίζει έναν από τους επιχειρηματίες του παραλιακού καφέ στη Θεσσαλονίκη.

Εκείνη ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους κατηγορούμενους.


«Δεν απολογούμαι, απολογούμαι για τους τηλεθεατές σε περίπτωση που δεν καταλαβαίνουν. Είπα πριν ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί τυχαίνει ένας από τους επιχειρηματίες να είναι και φίλος μου. Και εννοείται ότι δεν μιλάω για τον άνθρωπο αυτόν που έχουν διώξει. Όταν είσαι σε μια παρέα που μπορεί να έχει τύχει να βγάλεις μια φωτογραφία με έναν άνθρωπο επειδή σου το έχει ζητήσει, δεν σημαίνει ότι πριν του έχεις ζητήσει το ποινικό του μητρώο. Εδώ φωτογραφία έχω βγάλει με το σύμπαν. Δεν γνωρίζω από πριν τι έχουν κάνει αυτοί οι άνθρωποι. Και εννοείται ότι αν υπάρχει και κάποιος με τον οποίο εγώ μπορεί να έλεγα ένα γεια, και αποδειχτεί κάτι τέτοιο, για εμένα αυτοί οι άνθρωποι είναι τέλος. Σας παρακαλώ λοιπόν να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που γράφετε και σε αυτά που λέτε. Σας ευχαριστώ», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: «Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, έστειλα μήνυμα στην Ιωάννα Τούνη»

Αναγνωστόπουλος- Ζαμπέτογλου: Αποκάλυψαν πως είχαν δεχθεί πρόταση για πρωινή εκπομπή!

Super Κατερίνα: Χαμός στον «αέρα» της εκπομπής με τον Αλεξάνδρου και τον δικηγόρο του 35χρονου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved