Media

Αναγνωστόπουλος- Ζαμπέτογλου: Αποκάλυψαν πως είχαν δεχθεί πρόταση για πρωινή εκπομπή!

Gossip-tv Team

Η Νάνσυ Ζαμπετόγλου και ο  Θανάσης Αναγνωστόπουλος παραχώρησαν τηλεοπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων, μίλησαν για την πρόταση που είχαν λάβει για την παρουσίαση πρωινής εκπομπής. 

Είναι ένα δίδυμο, το οποίο κάθε απόγευμα πραγματοποιούν τηλεοπτικές συνεντεύξεις με επώνυμους καλεσμένους από την εγχώρια showbiz.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είναι οι παρουσιαστές της εκπομπής "Στούντιο 4 " της, όπου καθημερινά τους απολαμβάνουμε, μέσα από την συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης. Οι δυο τους βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και αποκάλυψαν στην Κατερίνα Καινούργιου ότι είχαν δεχθεί πρόταση για καθημερινή πρωινή εκπομπή στην χρονική περίοδο της περσινής άνοιξης. Οι δυο παρουσιάστες αποφάσισαν να μην δεχθούν και να προχωρήσουν με την πρόταση της ΕΡΤ, εφόσον και οι δυο τους ένιωσαν εξαιρετική τιμή, με την συγκεκριμένη πρόταση.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά στην εκπομπή: «Εμείς δεν το είχαμε πει ποτέ, παρόλο που έγινε από το Πάσχα, ούτε θα το πούμε τώρα, αλλά υπήρχε. Έγινε αυτή η πρόταση, την σκεφτήκαμε σοβαρά, αλλά προτιμήσαμε την εκπομπή στην ΕΡΤ... Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε κάτι. Αυτό το κάτι είναι πάρα πολύ δύσκολο να το κάνεις στο πάρα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον που έχετε στα πρωινά. Δεν χρειαζόταν. Το σκεφτήκαμε. Ήταν θέμα περιεχομένου. Αναγκαστικά θα έπρεπε να κάνουμε αυτά που κάνουν οι πρωινές εκπομπές. Από τη στιγμή που είχαμε τη δυνατότητα να μην το κάνουμε αυτό, αποφασίσαμε να μην το κάνουμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη για Metoo: «Υποκλίνομαι στα θύματα που μίλησαν, είναι επιλογή το ναι ή το όχι»

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Με την κόρη της Σοφία και τον νονό της για ψώνια! (Photos)

Ντενίση: Απαντά για την ένταση στην ΕΡΤ: «Ούτε έγινα έξαλλη, ούτε θα ήθελα ποτέ να τους προσβάλλω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved