Καρυοφυλλιά Καραμπέτη για Metoo: «Υποκλίνομαι στα θύματα που μίλησαν, είναι επιλογή το ναι ή το όχι»
Media

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη για Metoo: «Υποκλίνομαι στα θύματα που μίλησαν, είναι επιλογή το ναι ή το όχι»

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία μίλησε για όλους και για όλα και διασαφήνισε πολλά από τα θέματα, που επικρατούν σήμερα. 

Είναι μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς, που εδώ και πολλά χρόνια πρωταγωνιστεί στο χώρο του θεάματος και έχει πραγματοποιήσει πολλές επιτυχημένες δουλειές, τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" και μίλησε με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για πληθώρα θεμάτων. Η ηθοποιός μίλησε αναλυτικά για τον ρόλο της στη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί, αλλά και έθεσε ανοιχτά την άποψή της για τις καταγγελίες, που έχουν πραγματοποιηθεί στον χώρο του θεάματος και, όπως φαίνεται, έχουν πολλά να ακουστούν ακόμα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Μου φαίνεται αδιανόητο άνθρωποι της τέχνης να έχουν συμπεριφορές σαν αυτές του #metoo... Υποκλίνομαι στα θύματα του #metoo που μίλησαν. Είναι δικαίωμα της κάθε γυναίκας (ή άντρα) να λέει και να διεκδικεί αυτά που θέλει... Να λέει “όχι” και να είναι “όχι”... Είναι θλιβερό να κατηγορούνται τα θύματα, για το ότι μίλησαν μετά από πολλά χρόνια».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ανάμεσα σε πολλά, η ηθοποιός μίλησε και για τον χρόνο που περνά και το πώς το αντιμετωπίζει εν τέλει εκείνη. Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είναι 63 ετών, αλλά παρ' όλα αυτά, παραμένει μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα, που εξακολουθεί να μαγνητίζει τα βλέμματα, σε κάθε εμφάνισή της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ βλέπω στον καθρέφτη μου τη φθορά. Αλλά εντάξει δεν έχει σημασία. Προσπαθώ να το φιλοσοφήσω, να αποδεχτώ ότι αυτό είμαστε, αυτή είναι η ανθρώπινη φύση, και όλων των όντων. Ήρθαμε εδώ, γεννηθήκαμε, περάσαμε, χαρήκαμε την παιδική μας ηλικία, τη νιότη μας. Δεν είναι εύκολο να το αποδεχτείς, αλλά δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα άλλο. Πρέπει ο καθένας να αποδεχτεί τη μοίρα του, και απλά όσο είναι ακόμη ζωντανός, να μην πεθαίνει, να μην παραιτείται»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο gossip-tv:«Με συγκίνησε η Διαμάντω.Η μητέρα μου ήταν μια τέτοια γυναίκα»

Idols: Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη αποκαλύπτει: «Ήμουν καταματωμένη και με περίμενε ο Κούρκουλος»

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν καθημερινές μάχες»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved